Канадський Марк Chat
-
В розділі "Track package" в замовленні є кнопка "Add delivery instructions" де можна обрати варіант доставки, код домофону, або свій текст дописати. В приватних будинках під двері кладуть.
-
але залежить від доставщика одного разу я вказав інструкції, дзвонив індус перепитував я йому сказав залишити на ресепшені навіть якщо нікого не буде він все одно не залишив і передав на наступний день посилку.
-
Ага, дякую завтра побачимо, я написав щоб біля basement door лишили в інструкції але хз
-
Ще від цінності посилки залежить)))
-
У вас в ворк перміті і при подачі заявки ви вказували в якій провінції хочете працювати(або ж залишали в полі unknown) якщо 2 варіант ,то ви можете працювати де вам заманеться
-
До прикладу, якщо ви йдете учнем до електрика- то вам платять зарплату. А так ,щоб відвідувати курси і отримувати гроші- то , нажаль, такого немає..
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, якщо знаєте. А як воно в Канаді влаштовано? Я маю наувазі, як ( і чи взагалі таке поширено) наприклад можна стати учнем у електрика, якщо до цього людина не має досвіду у цій галузі взагалі? Беруть за вогонь в очах, чи як?
-
дякую🙏
-
Учнем до електрика , наприклад, ідуть зразу після школи. Тобто, в принципі, достатньо бажання здобути професію.
-
Може хтось знає чи можна влаштуватися сантехніком, досвід є , ось документів та сертифікатів не має. Цікавить Едмонтон.
-
Важко потрапити, але реально, найкраще через Юніон (профспілку) наприклад ви відпрацьовуєте якусь кількість годин (наприклад 1500) і ви можете іти на навчання на підвищення кваліфікації, і т д поки не дійдете до останнього рівня
-
Виписка по agreement з сімки з bill пройшла за proof of residence і в service і в registry
-
В банк день в день не потрапити, записуйтесь раніше
-
Обом дали class 5 gdl, хоча у дружини правам рік, і помітка що лише автомат
-
На диво в registry за пів години все зробили, черги не було, NW.
-
Зробили документи, готуйтесь в Калгарі за SIN прочекати в черзі 3-4 години.