Канадський Марк Chat
-
Хто я такий,щоб вам вказувати? Маєте бажання бити дітей- то тільки ваші проблеми..
-
Взагалі, від вашого виховання мало що залежить. Максимум, що ви можете навчити дитину - це користуватися столовими приборами і зав'язувати шнурки.
-
Абсолютно з вами не згоден. Діти багато чому вчаться саме від батьків. На дещо ми можемо вплинути,дещо вони самі повторюють за батьками. Треба бути прикладом для своїх дітей.
-
Хто я такий щоб прикидатись тут самим уважним і читати до кінця повідомлення🫣🙃
-
😁 Це ж мова про світосприйняття! Це залежить від темпераменту. У мого кума четверо дітей і двоє двійнят-вони також кардинально різні за темпераментом. Ми ж трохи не про це,ми про виховання. На виховання ми маємо вплив.
-
Яким прикладом? Ваші вчинки завжди правильні? Ви не робите помилок?
-
Я вам приведу простий приклад. В мене дочки -двійнята. Виховуються однаково, однакове середовище, друзі тощо. А реакції на явища цього світу іноді зовсім протилежні. До прикладу, сходили ми в кіно. Я питаю : які ви висновки зробили? І чую дві діаметрально протилежні думки.
-
Це окреме питання.
-
Але з темряви тисячоліть був тільки один рецепт - дати по дупі...
-
Отож.
-
А від чого залежить світосприйняття? Від того ,що ви будете шльопати за косяки?
-
Всі роблять помилки. Мова ж не про це. Мова про виховання і наш вплив на виховання. То є серйозна наука зрозуміти коли бути суворим,а коли можна дозволити на голову залізти
-
Ну наприклад: мені в дитинстві сказали не можна, не зрозумів то отримав що дійшло через сраку. До племінника не дійшло що молоко гаряче не чіпай зі стола….казала-казала та і на себе вилив ( опіки, пересадка шкіри) Ну не розумію як можна дитині все розуміти… та навіть в карному кодексі написано що до 12-14 років вона не розуміє та не підлягає кримінальній відповідальності за скоєння злочинів.
-
І це теж не залежить від виховання. Від того,,бити чи не бити,,