Канадський Марк Chat
-
Дякую явно кудись приїду но маю надію що Канада зверне увагу і прийме після 31 а можливо наші прикороникі теж врахують ту ситуацію як у мене.. раніше вони випускали тільки за довідками МСЕК...а умене і призначення пенсії і з війскомату... А саме дивне посвідчення інваліда потрібно чесно в Україні тільки для безкоштовного проїзду чи паркування.і тому подібне... І це дивно
-
Та так дійсно це жах..але теж заборонили в'їзд волонтерів до нас більше не приїжджають...це після загибелі французької групи... Але волонтери робили більше ніж військова адміністрація Тому що з 350 тис в Херсоні залишається лише 65 000 ну це теж дуже багато... Та багато питать у нас в місті і нажаль саме про Херсон моло хто каже...хочя ми дійсно на лінії фронту і коли кацапи стріляють з тієї сторони Дніпра у нас тільки 4 секунди щоб сховатися
-
Пробуйте без посвідчення, поясните на кордоні ситуацію
-
В Києві теж так бувало інколи, коли балістика летіла
-
Unity square dental 11728 104 Ave
-
Доброго дня група.Моя сім'я починаючи від прадіда всі працювали на шахті. Я окрім шахти не уявляю свого життя. Останні 5 років працював на шахті У Польщі.Хотіла навіть організувати профспілку українських шахтарів.У мене нічого не виходить тому, що не можу оточити себе людьми для яких це теж буде важливо.Взагалі більше немає сил. Хочу тому поїхати на шахту до Канади. Але їх дуже багато. І нема в кого запитати.Може підкажете. Я не їду за великими грошима. Я просто хочу працювати і щоб моя робота та мій досвід приносив користь суспільству.
-
www.facebook.com/groups/diy3d
-
Найщиріші вітання. Прошу підтримати мій соціальний проєкт для наших захисників. Проєкт "DIY3D" - це проєкт, спрямований на створення ортезів та персоналізованих декоративних накладок для функціональних протезів ніг за допомогою 3D-сканування та 3D-друку. Кожна накладка розробляється так, щоб відображати унікальний стиль та особистість користувача, а також виконувати захисну функцію, продовжуючи термін служби протезу. Проект надає користувачам можливість виражати свою індивідуальність за допомогою естетично привабливих дизайнів, сприяючи психологічній адаптації. Накладки також виконують захисну функцію, захищаючи протез від зносу та пошкоджень, тим самим подовжуючи його довговічність. Проєкт не комерційний. Допомагаємо нашим захисникам на благодійній основі.