Канадський Марк Chat
-
Так це ж настоящий катафалк)
-
Я професійний фотограф та візажист в Канаді🇨🇦 місто Calgary / Edmonton Приймаю замовлення на фотозйомки Смейні, історії кохання, весілля, персональні🫶🏼 Ловлю справжні емоції, вчимось любити себе♥️ Буду рада новим знайомствам🫶🏼 —— I am a professional photographer and makeup artist in Canada 🇨🇦 city of Calgary 🇨🇦 l accept orders for photo shoots🫶🏼 Family, love stories, weddings, personal 🫶🏼 Catching real emotions, learning to love ourselves♥️ I will be glad to make new acquaintances🫶🏼
-
Головне- економія бензину☝️
-
Доброго дня, ситуація я ще навчаюся, хочу полетіти в канаду відкрити ворк перміт получити допомогу і вернутися назад шоб потім через рік прилетіли. Чи реально все це зробити за тиждень? За скільки це реально зробити і шо для цього треба? Я на даний момент знаю шо отримати перміт в аеропорту, потім sin, банк, допомога і медогляд або можливо шось упоостити? Підскажіть будь ласка або поділіться ресурсами, напишіть в пп будь ласка.
-
Вітаю потрібно хоча б два тижня Можете не встигнути за тиждень
-
Привіт, може хто стикався з проблемою при подачі на виплату . Не приймає Unique client identifier на дитину. Підкажіть що робити в такому випадку?
-
Ще маєте рік часу) можете не спішити)
-
Завтра буде тиждень. Майже не реально до телефонуватись, бо вже 2 години без перестану дзвоню і каже що всі зайняті🥲
-
Доброго дня...я ще в Україні чекаю на довідку останню.. Дуже сподіваюся що для людей які виїздають з України..як я з зони бойових дій.. все ж будуть видаватися воркперміт...хто що знає... Я просто не встигаю через те що як я отримав візу у мене 4 місяця на те щоб востановити документи а це мало для Херсону.. Хто що підкаже прошу пишіть буду рад.