Канадський Марк Chat
-
Я тут написав що я у Едмонтонтоні
-
Як це робить більшість
-
Найкраще це використати перекладач)
-
Ну я вообще то у Марка запитував про допомогу
-
Добре що послухали дякую вам
-
Дивний ви)
-
Ще раз дякую ні я так розумію що це не те. Це те саме що поснідати по телефону і не більше і будеш сит
-
Ви маєте вчитись користуватись перекладачем з перших годин перебування в іншій країні. Або наперед шукати людину, що може перекладати, і йти до якихось установ. І паралельно починайте вчити мову, якщо обрали життя тут. Це як поради. Намагатись вирішити питання тим, аби визвати блогера - напочатку неадекватна ідея. Всі мають приватне життя і роботу. Спробуйте вимкнути у голові пунктик : хтось комусь щось винен
-
Скоро розпочнеться: не можу пройти до вбиральні дайте номер марка щоб міг перекласти😅
-
А ну гаразд
-
В нього немає телефону 😅
-
Можете дать мені номира
-
Та нехай чекає) чим змогли тим допомогли)
-
Зрозумійте, немає нічого постидного у використанні перекладача коли ви не розумієте. Це не Європа тут люди вас зрозуміють у більшості випадків, і підуть вам на зустріч!
-
 Всім Доброго дня мене звати Назар Клімчук, Я тута в Єдмонтоні, Алберта працюю ріелтором. Єслі ви зацікавлений купляти будинок (Хата, Таунхаус, Дуплекс, Апартамент/Кондо) ілі вас є питання, то можете мені написати ілі зателефонувати на 780-977-1730. Я би дуже рад вам цьом допомогти. • Зараз ринок недвижимостьі, їде на верх📈 • Ти що хотят купити будинок з державської допомогою і витримати 5%, закінчується у 21 Березня 2024, Всі аплікації должний бути прийняти до цього числа. Еслі ви плануєте щось купити дайте мені знати і я вам допоможу.