Канадський Марк Chat
-
Я не зовсім про те мав на увазі, а про те що в Канаді не так як в Україні, а як на базарі треба торгуватись. В Украйні жоден банк не підніме курс клієнту, жодна страхова не скине дискаунтами 1к$ і так далі
-
З приводу обмінок, чудово що ви знаєте кращі, ті де я дивився курси були +- такі ж як в банку. Мабуть у вас і авто є, і можна скататись в downtown. Так, звичайно можна і зекономити пару сотень, мабуть питання ціни та зусиль для мене грає в іншу сторону тут...
-
Для мене це поки що найбільш проблемна річ, я не розумію скільки що коштує
-
Це важливі дати по програмі CUAET , які документи дають і до якого часу www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html#
-
Добрий день,хочу у вас запитати я хочу зареєструватися на сайті gofongme але з України це не можливо,це можна було зробити тільки з 19-ти країн але України там немає мені сказали що я можу знайти когось з України хто проживає в США Тай він міг би мене зареєструвати,ви змоглиб мені допомогти в цьому
-
Подскажите какой банк выгоднее идти что б открыть счёт ? И какой банк платит бонусы за открытие карты?
-
Підкажіть який банк вигідніше йти щоб відкрити рахунок? І який банк сплачує бонуси за відкриття картки?
-
Слава Україні) може хтось знає,чи можуть буди додаткові літаки з Польщі до Канади?
-
Я раджу CIBC, бо там 2 роки безкоштовного обслуговування. Я також розглядав RBC, бо там apple часікі обіцяють, але ті що там пропонують коштують 500 cad, коли 2 роки обслуговувваня у них вийдуть дорожче. Інші банки не розглядав. Відкрив в CIBC, дали кредитку (сравжню, а не safe credit) на 1к без питань.
-
specialareas.ab.ca/jobs/property-admin-assistant/?fbclid=IwAR1cEaGRZ3GV6as2LOuruVwvLvHyf7JLpwglNl5i2RB2Wp7Oz2__By0aFYo Hanna, AB
-
Дякую
-
Добрий вечір. Можете допомогти з житлом...Сім'я на даний час перебуває в Канаді...шукають житло на 5чоловік і три собаки.
-
А якщо серйозно....бо дуже потрібно
-
І шукають житло
-
Вони зараз знаходяться в Торонто ....