Канадський Марк Chat
-
Пишуть, зараз краще в Німеччину. Там нормальна підтримка.
-
Треба висувати позов до сіті, що тротуари не посипають! Це реально працює!
-
Більше того! Якщо б хотіли дійсно допомогти українцям- давали б нам щомісячні виплати хоча б у розмірі прожиткового мінімуму в залежності від провінції. Це для них копійки!
-
Якщо мова про зуби, то там страховки так прописані, що в плюсі ви не будете. Може варікоз чи щось таке і буде вигідно..
-
В мене думка особисто така, якщо хочете кидайте каміння!) Канада не допомогла українцям з програмою Квает, так вони дали візу, так вони дали допомогу 3000…але і саме цікаве, вони ж ті 3000 податками з нас дуже швидко повернуть і потім будуть плюсувати…якщо б вони дійсно хотіли допомогти людям які вимушено їдуть від війни то просто б звільнили нас від сплати податків на тремін дії ворк перміт…
-
Ну як ви же порівнювали, то вам видніше. Можливо,є дійсно якісь нюанси з вашими захворюваннями.
-
Ви ногу зламали не на робочому місці?
-
На випадок втрати працездатності- є цікаві варіанти страховок, за копійки в місяць і з поверненням сплаченої суми після закінчення контракту.
-
Я про інше розкажу…роботодавець мій Канадець який жив в Україні 4 роки і розмовляє українською . Розповідав мені що як він любить і підтримує Україну та українців. Я зламав ногу зранку коли йшов на роботу, впав піднявся та зрозумів що біда….набрав шефу пояснив ситуацію, він сказав що сьогодні я мушу бути на роботі, якщо я не вийду мене просто виженуть…я цілий день відпрацював з поломаною ногою , вечері поїхав на швидку допомогу там мені поставили діагноз, я йому сказав про свою біду…він сказав, що йому дуже шкода але він нічим не може зарадити…я спитав може по людськи ти якось допоможеш хоч на якусь їжу він сказав знову що йому шкода…
-
Це вкрай невигідно. Ніхто не порекомендує. Якщо не маєте частини оплати від роботодавця.
-
Слухайте, тут купа страховок. Якщо ви на робочому місці ломаєте ногу, то вас буквально на руках будуть носити,поки не одужаєте.