Канадський Марк Chat
-
А ще Канада великий котел по перетворенню інженерів, лікарів та фізиків на водіїв Uber.
-
Якщо ви інженер- фізик,хімік, то хто вам заважає працювати за своїм профілем у Канаді?
-
Вклеюйте візу в старий,але робіть новий паспорт терміново.І як будете в'їджати в Канаду візу показуйте в старому,а офіцеру коли коли ворк видають ,показуйте новий і вам видадуть Work permitна 3 роки .Ми так робили з дитячими паспортами.
-
Доброго дня. Рекомендую новий паспорт зробити в Україні. В Канаді це дуже довго і потратите багато часу(Ми як виїжджали в Канаду,поробили всім дітям і собі нові паспорти(хоча попередні наші паспорти крім старших дітей ще були дійсні на пару років ).
-
Але зараз в нас стоїть питання поставити візи в нові паспорти для того щоб діти могли подорожувати з нами)))
-
Не розумію, як це не платитиме. Ви ж вже два місяці пропрацювали. Да ваш роботодавець сам вам воду має подавати, якщо це в нього на роботі сталося. Та навіть якщо й не на самій роботі, але ви маєте роботу і маєте страховку. Можливо ви нелегально працюєте, так я сумніваюсь, що таке в Канаді проканає. Поясніть чому вам не дають допомогу? Здається, ви щось недоговорили в цій ситуації, якщо це так.
-
Я тепер зрозуміла вашу ситуацію... І що, немає закону та управи на цього українського канадця. Є поліція, є вищі інстанції. Він може втратити ліцензії на все. Та якщо ви оформлені на його підприємстві, він зобов'язаний сплачувати лікарняний.
-
Мабуть це було правильно зробити одразу, а не через певний час. Навіть в Україні травма реєструється на протязі доби, щоб отримати страховку.
-
Мабуть це було правильно зробити одразу, а не через певний час. Навіть в Україні травма реєструється на протязі доби, щоб отримати страховку.
-
Все нормально, в кожного свої ситуації. На жаль у вас трохи сумна. Та може це на краще. Бажаю вам гарного роботодавця на майбутнє. Можливо це такий українець-канадець, як на Україні є українці - ждуни та колобаранти. Бог знає, як йому віддячити за вас, будьте впевнені. А у вас все буде добре. А ви в Калгарі проживаєте?
-
Нажаль, я сама не встигла приїхати до кінця програми, але мої діти в Канаді другий рік. То ж як шукати роботу я в курсі. Знаю, не легко, та знаходиться. Не з першого місяця добре платять, придивляються і лише потім збільшують плату. Для цього ще потрібно навчатися. І чим більше маєш дозволів, як у нас курсів, тим більше платять. Ну а де платять з першого дня ДОБРЕ, або молодій людині без знань?
-
Так і є, всі вірно говорите. 👍
-
Мої діти подавали запит на трьох (сім'я), а прийшло одразу на піврічну дитину, потім на тата і аж в кінці на маму. Не дивлячись на одне прізвище і подачу в один день, ще й записувала донька дитину, здається лише на своїх бланках. То ж почекайте ще трохи, мають прийти, якщо помилок не було. Хоча з помилками, навряд би ви зробили реєстрацію. Там було, що не так, одразу повертає. Я заповнювала паралельно з відео інструкцією і то було раз помилилася, і одразу виправила.