Канадський Марк Chat
-
Не знаю, що це за нова програма, але тут є Торонто і Калгарі
-
❗️Відтепер кожен українець в Європі може отримати безкоштовне житло та грошову допомогу. Лідери країн на саміті ЄС прийняли рішення про масштабну допомогу українцям у 50 містах Європи. Вибирайте місто в якому проживаєте та дізнавайтесь деталі👇 🇵🇱Варшава — t.me/warszawa 🇵🇱Краків — t.me/krakow 🇵🇱Вроцлав — t.me/wroclaw 🇵🇱Люблін — t.me/lublin 🇩🇪Берлін — t.me/berlin 🇩🇪Баварія — t.me/bayern 🇩🇪Дортмунд — t.me/dortmund 🇩🇪Кельн — t.me/koln 🇨🇿Прага — t.me/prague 🇨🇿Брно — t.me/brno 🇮🇹Рим — t.me/rome 🇮🇹Мілан — t.me/milan 🇺🇸Нью Йорк — t.me/newyork 🇺🇸Чикаго — t.me/chicago 🇺🇸Лос Анджелес — t.me/losangelos 🇨🇦Торонто — t.me/toronto 🇨🇦Калгарі — t.me/calgary 🇬🇧Лондон — t.me/london 🇫🇷Париж — t.me/paris 🇪🇸Валенсія — t.me/valencia 🇪🇸Барселона — t.me/barcelona 🇪🇸Малага — t.me/malaga 🇷🇴Бухарест — t.me/bucharest 🇸🇰Братислава — t.me/bratislava 🇲🇩Кишинів — t.me/chisinau 🇵🇹Лісабон — t.me/lisbon 🇭🇺Будапешт — t.me/budapest 🇧🇬Софія — t.me/sofia 🇪🇺Інші міста — t.me/europe ВАЖЛИВО: програма розпочинається 1 квітня.
-
⚡️CUAET продлили, официально До 31 июля 2024 года получить work permit / study permit смогут те, кто получил положительное решение по визе CUAET 4 февраля 2024 года или позже. Те, кто получил решение по визе CUAET до 4 февраля 2024 года, но на work permit при этом не подавался, разрешения на работу после 31 марта получить не могут. 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Подписаться
-
Скажіть будь ласка, чи є у Канаді автошкола для навчання на грузових автомобілях на українській, чи російській мові і чи по закону Канади, коли закінчиться програма СUAET, чи я маю право вчитись в автошколі? бо я візу CUAET получив і мене призвали на війну і все цікаве пропустив
-
Авіакомпанії дуже щасливі 🙂
-
Ну й супер) вітаю усіх хто ще не заїхав
-
Грошики є не проблема, але чи це законно буде на туристичній візі вчитись у автошколі Канади на фуру?
-
Ворк перміт ви зможете отримати лише до 31 липня) так як програму продовжили
-
Віза нічого не дає) потрібен ворк перміт
-
Я, один з перших подався тоді ще давали візу на 10 років, а пізніше вже на 3 роки почали давати.
-
Ціна навчання якщо не помиляюсь 8 тис $ приблизно
-
Є, на кацапській в онтаріо, але здача всерівно на англійській) після закінчення програми ви автоматично стаєте туристом(якщо віза ще буде).
-
Хоча перші 2 роки теж важко) тут всім потрібен стаж)
-
Там зп у 2 рази кращі)
-
Якщо хочете працювати далекобійником краще Штати)
-
Не путайте Канаду і Штати) тут зарплати різні)
-
Я, не встигну бо війна, воюємо поки, що і кінця і краю не видно.
-
Після цього знайти роботу, якщо маєте англійську, зарплата на старт гірша як в Європі, але з часом буде краще
-
Я знайду фірму яка має дозвіл що може брати іноземців, вроді на фуру не важко знайти таку фірму