Канадський Марк Chat
-
TD без заморозки грошей на сейвінг аккаунті не дав кретидки. Кредитку видав на суму заморожених грошей. За три роки і Канаді нічого не змінилося, говорить нема PR - повинен заморожувати гроші на сейвінгу. А ось CIBC показав себе набагато краще - видав одразу на 5К, потім через пів року сам запропонував збільшити до 7.5К. Це ситуація по BC, не Альберта.
-
22 березня
-
дякую! як давно ви це робили?
-
Я там був в 8.30 ранку, боявся черг, в 9.00 вийшов на дві-три години роздрукувати фото, повернувся в десь в 11. І зранку і в 11 людей було зовсім мало, не більше 10-и людей.
-
вау а я чув що дуууже великі там черги… дякую!
-
Так, я відкрив картку в CIBC, там, як я описав, набагато кращі умови для новачків. Але в TD картку закривати не планую, так як закриття картки погано відображається на кредитному скорі. Користуюся їй час від часу.
-
Гадаю, тут просто людський фактор. В RBC в мене була схожа історія. На відділенні довго і нудно морочили голову і нічим не допомогли. Я одразу після цього подзвонив на гарячу лінію і кредит оформили онлайн. Без проблем.
-
Я ж і кажу- швидше за все ви потрапили на такого працівника. Тут так всюди. Приходиш , до прикладу, в реджистрі, в одному вікні кажуть ,,ні ми не можемо це зробити,, а в іншому роблять без проблем.
-
Та які кабінки.. одні працівники більш кваліфіковані, інші взагалі, вибачте, тупі.
-
Я не прийшов на банківське відділення за кредитом до першого ліпшого операціоніста, а замовив зустріч зі спеціально навченим менеджером з кредитування.. Який мені годину втирав ,що мені треба відкрити в них у банку бізнес -рахунок, і показати на ньому шалений рух, а потім вони подумають про кредитну лінію. Онлайн це вирішилося набагато швидше.
-
Доброго дня. В мене виникло кілька питань: Прилетів в БК в середині листопада 2023, за цей час не заробляв, не можу зрозуміти інформацію стосовно податкової декларації - чи потрібно її подавати з нульовим доходом? Інше питання: Зважаючи на складність з PR розмірковую над зміною провінції, так як CUAET закінчився, чи буде можливість податися на медичне страхування маючи дійсний WP? Дякую
-
Незалежно від того,працювали ви чи ні,декларацію потрібно подавати
-
Якщо шукаєте пригод на пʼяту точку,сміливо робіть самостійно!Тим більше що бухгалтери допомагають багатьом украінцям безкоштовно