Канадський Марк Chat
-
Друзі. Підкажіть будь ласка, де найвигідніші ставки на мортгейдж для ньюкамерів в Едмонтоні?
-
Дякую!
-
Не потрібно завіряти) ви й так повернетеся, тому що не зможете працювати 😅 не по куает це туристична віза я так розумію?
-
Є шанс впринципі, якщо знайти роботодавця який надасть вам LMIA, але шанс дуже малий (((
-
На загальних умовах, як до війни.
-
Доброго вечора, можливо є ті хто поділиться досвідом, нас 2 людини, є віза CUAET, хочемо виїхати але не розуміємо куди їхати(до якого міста краще) та чи можна, наприклад, знайти роботу до приїзду у Канаду щоб не повернутися назад через декілька днів проївши усі кошти, тому що родичів або знайомих у Канаді не маємо. Та можливо хтось знає чи можна десь знайти житло на перший час. Буду вдячний за будь яку інформацію.
-
Тут думки розділяються одні кажуть їдьте у великі міста там більше роботи, а інші навпаки кажуть їхати у маленькі міста , бо там більше шансів знайти роботу, роботу з України знайти можна, але шансів дуже мало, все залежить від вашої англійської та професії(ваших навиків), якщо ви спеціаліст у дефіцитних сферах у вас більші шанси знайти роботу) також готуйтеся до того що роботу можна буде знайти як за тиждень так і за пів року нічого не знайти. (Все індивідуально) , грошову допомогу та бенефіти забрали тому буде ще важче, квартири 1кімнатні стартують від 1200 до 2400 приблизно все також залежить від провінції і міста)
-
тут дехто не те що до приїзду, а після приїзду не може знайти роботу протягом місяців. Особливо якщо це не низькооплачувана survival job. Житло знайти можна на сайтах оренди житла, типу rentfaster.ca. Але знову ж треба розуміти що щось хороше без стабільної роботи і можливості довести надійність та платоспроможність не здадуть, особливо якщо це приватні орендодавці.
-
Ну це правда) я сам вже думав повертатися після того як 3 місяці не міг знайти роботу) але потім знайшов, і якось почалось налагоджуватися) а більшість людей повертаються , не тільки що немає роботи, а те що находять роботи і живуть в 0, тобто відкласти нічого не вдається і люди повертаються...