Канадський Марк Chat
-
Ну у мене всім наче швидко, но нікому не продовжили)
-
Усім привіт! Ми з України! Мене звати Михайло, я пенсіонер, маю невеликий туристичний бізнес, який сьогодні «загинається». Тому більше займаюсь волонтерством. Відкрили з друзями збір на тепловізор, якого дуже потребують хлопці з «нуля». Серед них наш бувший колега (до війни був чудовим менеджером по турах Україною) Сергій Савенко. Запитання до адміна групи: Чи можу я в цей чат виставити інфу про збір? Які дані чи доки потрібні для підтвердження правдивості моїх слів? Якщо по чесному, збір застопорився, а ми самі вже «видохлись» трішки). Тому й звертаюсь. Дякую!
-
🙏🙏🙏 На тепловізор 💪 Для 118 бригади, 158 бат. 1 рота. 🙏Дякуємо за розуміння, і допомогу) 💝 Допомога зараз дуже потрібна! 🙌 Бажаємо мирного неба! 💛💙 Слава Україні! Героям Слава! 🎯 Ціль: 90 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/2F4JzjNAwF 💳Номер картки банки 5375 4112 1590 7788 Pay Pal [email protected] TELEGRAM | INSTAGRAM 📢 Зв’язок 💬
-
Хто повірить - дякую! Кому потрібна додаткова інфа - надішлю. Якось так) Дякую!
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, летим за WP в Канаду буквально на 3-4 дня(планируем позже прилететь на постоянку), стоит ли нам об этом говорить когда будем общаться с офицером в аэропорту? Боимся что он нас развернет или выдаст WP на маленький срок. Да и вообще как правильно нам общаться с ним, что можно говорить а чего нельзя? Буду благодарен за любую информацию.
-
Між вами всього один червоний олень