Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 197.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    VB
    wrote on last edited by
    Якщо є проблеми - потрібно провести аналіз і виявити їх першоджерело. Часто причиною їх є наша лінь. Смартфони і ґаджети забирають половину нашого життя, замість того, щоб зайнятись самоосвітою - просто спалюємо там свій вільний час
    1 Reply Last reply
    0
  • t711059932T Offline
    t711059932T Offline
    Олег Бісюк
    wrote on last edited by
    Найміть психолога краще)
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    До речі "Резерв+" вже доступний з канадського аккаунта. Але є інша проблема. Не приходить СМС підтвердження номера телефону на канадський номер.😅 Хтось зареєструвався з канадським телефоном?
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    Зрозуміло. Мабуть тимчасові проблеми бо зараз смс не приходять на канадський номер.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gev
    wrote on last edited by
    Але в мене банкінг на канадському номері
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gev
    wrote on last edited by
    Я зареєструвався, все працює
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gev
    wrote on last edited by
    Так і є.
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    Аа може тому. Бо у мене банкінг на українському а оновити хотів з канадським. Мабуть порівнює додаток телефон з банкінгу з введеним і якщо не збігається то намагається підтвердити новий через смс, а вони не працюють з закордонними номерами. 😄 Бо коли ввів той самий номер що в банкінгу то прошло далі без смс.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1016862956T Offline
    t1016862956T Offline
    Oksana Zubairu
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Скажіть будь-ласка, якщо ваші двері взламують, у тієї людини була рація та щось схоже на ключ від машини, але світилося синім і він направляв його на наші двері, побачив мене, сказав сорі і швидко втік. Фото зробила, але таке собі, через вікно. Мастер до нас не повинен був ніякий прийти. Да і наших працівників я знаю. Нашій компанії подзвонили, але що вони зроблять. Було у когось щось подібне і що зазвичай потрібно робити в такій ситуації?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleks
    wrote on last edited by
    Та їй все розкажіть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleks
    wrote on last edited by
    Поліцію викличте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jared
    wrote on last edited by
    Для чого воно вам потрібно в Канаді?? Чи ви боїтеся ТЦК вас закине в бусік навіть у Калгарі? 🤣🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t1615449747T Offline
    t1615449747T Offline
    poma
    wrote on last edited by
    спробуйте сходити до церкви , зустріньтесь з українською діаспорою... можливо хтось зарадить...можливо хтось підскаже як втриматись під час цього шторму в світі... до дому ще встигнете в любий час...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Шановне товариство, хочу подякувати всім тим, хто не залишився байдужим і відгукнувся. Буду працювати над собою. Широко вдячний за ваші теплі слова та поради. Тримаємо стрій!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Назар Петрів
    wrote on last edited by
    Всім привіт хто знає нашого парихмахира в центрі є хтось ?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6412759723T Offline
    t6412759723T Offline
    Тимофій
    wrote on last edited by
    Може комусь треба ця інформація, ділюся: youtu.be/sU5Out5c7N8
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Kurnos
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка,на яку адресу відправляти лист-заявку на отримання бенефітної карти?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Для надсилання листа-заявки на отримання бенефітної картки в Едмонтоні, Канада, вам потрібно знати конкретну організацію або програму, в якій ви хочете брати участь. В Едмонтоні може бути кілька програм, що пропонують бенефітні картки, такі як соціальні служби або медичні програми. Якщо ви маєте на увазі Alberta Health Services (AHS) або будь-яку іншу урядову програму, то вам слід перевірити конкретні інструкції на їхніх офіційних сайтах або зателефонувати в їхні офіси для отримання точної інформації. Для Alberta Health Services (AHS) ви можете використовувати наступний контакт: Alberta Health Services (AHS) Адреса: 10030 107 Street NW, Edmonton, Alberta, T5J 3E4, Canada Телефон: +1 780-342-2000 Сайт: www.albertahealthservices.ca Якщо це інша програма або організація, будь ласка, уточніть, і я постараюся знайти потрібну інформацію для вас.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1615449747T Offline
    t1615449747T Offline
    poma
    wrote on last edited by
    Ви давно в Едмонтоні (канаді)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Пройшло вже багато часу, але інтеграція йде важко через мої прогалини і брак досвіду. Є дуже багато нюансів і тонкощів, які потрібно знати. Ви порадили мені спробувати ходити до церкви. Я помітив, що в Канаді люди так побожно і серйозно ставляться до відвідування церкви, а в Україні це не так і не масово? Хотів запитати, чому так, і з чим це пов'язано? У мене є кілька версій, хотілося б почути вашу точку зору з цього приводу. Різниця в релігійній практиці між Канадою та Україною може бути пояснена кількома факторами, включаючи історичний контекст, культурні особливості та соціальні умови. Канада має тривалу історію християнства, особливо протестантського, який був поширений серед перших європейських поселенців. Релігійна свобода та підтримка релігійних інститутів державою сприяли розвитку та зміцненню церковних громад. Україна пережила складну історію, включаючи радянський період, коли релігія була під забороною або строго контролювалася державою. Багато церков було зруйновано або переобладнано, а священники переслідувалися. Це суттєво вплинуло на релігійну практику та відвідування церкви. Канада має багатокультурне суспільство з сильними релігійними громадами, які підтримують свої традиції та регулярно відвідують церковні служби. Релігія часто є важливою частиною особистої ідентичності та суспільного життя. В Україні, особливо після здобуття незалежності, відбувається відродження релігії, але релігійна практика все ще може бути менш регулярною через різні культурні фактори. Наприклад, релігія може бути більше пов'язана з великими святами та обрядовістю, ніж з регулярним відвідуванням церкви. Високий рівень життя, стабільність та підтримка релігійних інститутів сприяють активному церковному життю. У Канаді релігійні громади часто грають важливу соціальну роль, надаючи різні послуги та підтримку своїм членам. Соціально-економічні труднощі, політична нестабільність та спадщина радянського атеїзму впливають на релігійність населення. У багатьох випадках релігійна практика може бути обмежена через фінансові труднощі або відсутність активних релігійних громад. Чи можуть ці фактори разом створювати різний рівень та підходи до релігійної практики в Канаді та Україні або ще якісь чинники?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags