Канадський Марк Chat
-
Вакансія для Вінніпегу: Доброго ранку! Маркетингова агенція де я працюю шукає таргетолога (мета і гугл) Потрібно: - досвід - кейси і резюме - англійська в2-с1 (якщо хороші кейси — то розглянуть і з нижчим рівнем англ) - бути у Вінніпезі і працювати в офісі Надсилайте резюме мені, якщо підійдуть— я передам далі
-
Всіх Едмонтовців запрошуємо на український концерт.Цього року хору Дніпро виповнюється 40 років
-
Шановні співвітчизники!віддам велике ліжко,кому потрібно пишіть в особисті повідомлення
-
t.me/hamster_kombat_bOt/start?startapp=kentId5317321505 Play with me, become cryptoexchange CEO and get a token airdrop! 💸 2k Coins as a first-time gift 🔥 25k Coins if you have Telegram Premium
-
Це серйозніше
-
t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_vhXsgfdNcN
-
А коти? t.me/catizenbot/gameapp?startapp=r_2761_3086354
-
Це майбутня крипто біржа Blum
-
Майниш?
-
Я тоже
-
t.me/hamstEr_kombat_bot/start?startapp=kentId6213802431 Play with me, become cryptoexchange CEO and get a token airdrop! 💸 2k Coins as a first-time gift 🔥 25k Coins if you have Telegram Premium
-
Доброго вечора. Підскажіть будь-ласка, хто має заповнювати Employer Declaration and Authorisation form роботодавець чи я?