Канадський Марк Chat
-
Ще питанько, я зараз у Польщі та маю сина від першого шлюбу, чи повинна я мати дозвіл від батька на перетин кордону до Канади?
-
Бачу багато IT вакансій в Едмонтоні. Там дійсно багато компаній яку пропонують роботу у цій галузі?
-
Мені коли робив карту рахунок у банку сказали що без знання мови тільки стройка🥴
-
Так от не хочу я у великі міста. Тому шукаю де в невеликих є попит на це.
-
Тут ще досить тонка грань що то мається на увазі під знанням мови. Шебетать чи трохи балакати та розуміти. Обидва варіанти це володіння мовою.
-
В мака думаю навіть мова непотрібна😅
-
Та ну от ні. Бо заказ приняти буде потрібно. Тобто на якомусь рівні треба всюди знати. На будівництві також треба розуміти що від тебе хочуть. Тому все одно хочаб мінімум треба вчити.
-
Тіт і казали що на будовах багато українців
-
Добрий день, мене звати Валерія. Мене цікавить наступне, підкажіть будь -ласка:
- по приїзду по програмі (CUAET) дійсно надають фінансову допомогу?
- де можна дешевше зняти житло? В якій провінції чи можуть на перший час допомогти волонтери.
- куди можна якомога швидше працевлаштуватись ( диплом медичний, та чоловік механик)
-
Доброго дня. Чи є достовірна інформауія на рахунок того, який термін дається для виїзду після велейки візи? Хтось каже пів року, хтось пише безстроково, але без посилань на джерела(( Дякую
-
Оце так поворот. Чому всі кажуть що безоплатні школи. До того як станеш канадцем по 10к то дуже дорого
-
Дуже вдячна за відповідь🌷