Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 197.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Павло
    wrote on last edited by
    Доброго ранку всім Будласка підзкажіть роботодавців транспортну фірму для початківців
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    ви ж в курсі про комерційну ліцензію для трак драйверів на яку треба вчитись в Канаді і це навчання біля 10к коштує?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Павло
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t631630540T Offline
    t631630540T Offline
    D
    wrote on last edited by
    Подкаст Сага мігранта-бізнесмена - інтерв'ю з молодими підприємцями, які розпочали свої бізнеси за кордоном, про те, чому вони вирішили розпочати, яку освіту та навчання отримали, чи була підтримка від інвесторів, якими були витрати на запуск, проблеми, з якими вони стикалися як іноземці, та як вони подолали ці перешкоди на шляху до створення своїх бізнесів. Це не балачки про енергію, це реальні історії про бізнес, стратегію, документацію, податки та міграцію. Подкастер - Євгенія Васюта, бізнесмен з ФОПами в Україні та Португалії, власниця компанії Chinese Tiger ділиться особистими думками, досвідом та експертизою разом з гостями-експертами у різних галузях. Тут про бізнесове та реальне, а ще про подорожі, вигорання, підтримку, таймменеджент та життя. Сьогодні вийшов свіженький подкаст з Павлом Рибальченком, власником школи англійської та польської мов Speak'N'Roll. Павло ділиться своєю захоплюючою історією про відкриття бізнесу без інвестицій в складний час - на початку повномасштабного вторгнення, в період паніки і нерозуміння, але саме тоді, він разом з партнером вирішили заснувати власну мовну школу. Цей епізод буде особливо цікавий і корисний для тих, хто цікавиться підприємництвом, стартапами та мовною освітою, а також для тих, хто не хоче допускати помилок у відкритті компаній в Америці. Павло на власному досвіді знає, як це бути винним 100 000 доларів уряду Америки. Тож підписуйтесь і допомагайте розвивати український YouTube Youtube: www.youtube.com/channel/UClvW6Ko9NkUzvyljtcAElRQ Spotify: open.spotify.com/episode/0hdW4cZeWzkankCxVvOS3y Instagram: www.instagram.com/saga_podcast?igsh=MXhybjExZzh6eTN2Yw== Telegram: t.me/migrantbusiness_saga
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Що з Англійською? 1 клас є?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jared
    wrote on last edited by
    Truck, якщо що)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Burchak
    wrote on last edited by
    Olga Burchak
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NAZAR
    wrote on last edited by
    На перший місяць-два-три вистачить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    Мда. Сумна історія. Ви ,пані Ольга, задаєте такі питання, ніби Марк- адвокат ,або судовий присяжний. Якщо ваш знайомий пиячок не заподіяв шкоди стороннім особам - це одне покарання. Від пару тисяч штрафів до депортації. Якщо заподіяв шкоду- це інше.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    Може краще цю збідовану родину вам забрати до штату Вашингтон? Там і клімат кращий ,ніж в Саскачевані, і підтримка від вас буде кращою ніж в преріях біля Ріджайни.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    w...d....k
    wrote on last edited by
    Марку доброї ночі а так якщо можна в особисті запитати про роботу і переїзд до Канади дякую 🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t5288082405T Offline
    t5288082405T Offline
    Торонто
    wrote on last edited by
    youtu.be/oDyRnOuCPYk?si=llO6-rfFuHPtvn1X
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будьласка хто є клієнтом CIBC, і має досвід роботи з чеками. Як скоріше зараховуються кошти на рахунок? У додатку через eDeposit пише, що 5-8 днів. Через банк може бути скоріше? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t454220308T Offline
    t454220308T Offline
    Куць Катя
    wrote on last edited by
    Підіть у відділення банку, там де є каса і вони поставлять кошти зразу на рахунок, якщо це зп ваша і вони побачать, що чеки регулярні то знімуть "hold"
    1 Reply Last reply
    0
  • t435213094T Offline
    t435213094T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Хто в резерв + отримав повідомлення "данні в реєстрі Оберіг неповні"? Як це пофіксити в Канаді можна?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1482794661T Offline
    t1482794661T Offline
    Mary
    wrote on last edited by
    Я там прочитала вгорі дискусію і поради щодо Дії. Так от, я не розумію, чому ніхто не знає, що в Дії можна зареєструватися за допомогою біометричного паспорту і допомога банку не потрібна??? Встановлюють додаток, потім вибираєте реєстрацію через NFC чіп (не пам'ятаю, як там точно написано) і далі слідуєте інструкціям. Я недавно чоловікові так встановила. Удачі!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Burchak
    wrote on last edited by
    Володимир Катц— це для вас я видповидаю на вашу пропозицию щоби нам забрати их до Америки . По - перше, потрибно комусь бути им спонсорами , але це не можливо для нас , тому що в нас минимальный доход, по- друге, вже буде в осени 10 рокив , як я на инвалидности, в третьих — мама цього товариша вже була биженкою пару мисяцив в Польщи , а тепер в Канади и я не знаю , чи вони би змогли мати право ще и в Америци бути по програми UforU. Тому , це не для нас. Если вы внимательно прослушали мое звуковое письмо , то я просто спрашивала Марка о том, что может он что- то знает, за годы проживания в Канаде , какие взыскания , наказания возможно могли бы быть в такой ситуации и , если Марку нужны будут дополнительно больше данных этого инцидента— то я узнаю и сообщу ему. Но , я не на столько» далекая « чтобы не понимать , что все индивидуально и Марк , скорее всего, не сведущ в вопросах юриспруденции. Да и на ваши советы я не рассчитывала вовсе .
    1 Reply Last reply
    0
  • t1198686561T Offline
    t1198686561T Offline
    ОлеЖка_ АлєШка
    wrote on last edited by
    Чуві , ти без резерва в воєнкоматі був ще в школі , чому питаєш про ТЦК? Живи собі тихенько питай дозволу у Бозі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Švitrigaila
    wrote on last edited by
    рос мова
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    P Vasil