Канадський Марк Chat
-
Подкаст Сага мігранта-бізнесмена - інтерв'ю з молодими підприємцями, які розпочали свої бізнеси за кордоном, про те, чому вони вирішили розпочати, яку освіту та навчання отримали, чи була підтримка від інвесторів, якими були витрати на запуск, проблеми, з якими вони стикалися як іноземці, та як вони подолали ці перешкоди на шляху до створення своїх бізнесів. Це не балачки про енергію, це реальні історії про бізнес, стратегію, документацію, податки та міграцію. Подкастер - Євгенія Васюта, бізнесмен з ФОПами в Україні та Португалії, власниця компанії Chinese Tiger ділиться особистими думками, досвідом та експертизою разом з гостями-експертами у різних галузях. Тут про бізнесове та реальне, а ще про подорожі, вигорання, підтримку, таймменеджент та життя. Сьогодні вийшов свіженький подкаст з Павлом Рибальченком, власником школи англійської та польської мов Speak'N'Roll. Павло ділиться своєю захоплюючою історією про відкриття бізнесу без інвестицій в складний час - на початку повномасштабного вторгнення, в період паніки і нерозуміння, але саме тоді, він разом з партнером вирішили заснувати власну мовну школу. Цей епізод буде особливо цікавий і корисний для тих, хто цікавиться підприємництвом, стартапами та мовною освітою, а також для тих, хто не хоче допускати помилок у відкритті компаній в Америці. Павло на власному досвіді знає, як це бути винним 100 000 доларів уряду Америки. Тож підписуйтесь і допомагайте розвивати український YouTube Youtube: www.youtube.com/channel/UClvW6Ko9NkUzvyljtcAElRQ Spotify: open.spotify.com/episode/0hdW4cZeWzkankCxVvOS3y Instagram: www.instagram.com/saga_podcast?igsh=MXhybjExZzh6eTN2Yw== Telegram: t.me/migrantbusiness_saga
-
Olga Burchak
-
Мда. Сумна історія. Ви ,пані Ольга, задаєте такі питання, ніби Марк- адвокат ,або судовий присяжний. Якщо ваш знайомий пиячок не заподіяв шкоди стороннім особам - це одне покарання. Від пару тисяч штрафів до депортації. Якщо заподіяв шкоду- це інше.
-
Може краще цю збідовану родину вам забрати до штату Вашингтон? Там і клімат кращий ,ніж в Саскачевані, і підтримка від вас буде кращою ніж в преріях біля Ріджайни.
-
Марку доброї ночі а так якщо можна в особисті запитати про роботу і переїзд до Канади дякую 🙏🙏🙏
-
Я там прочитала вгорі дискусію і поради щодо Дії. Так от, я не розумію, чому ніхто не знає, що в Дії можна зареєструватися за допомогою біометричного паспорту і допомога банку не потрібна??? Встановлюють додаток, потім вибираєте реєстрацію через NFC чіп (не пам'ятаю, як там точно написано) і далі слідуєте інструкціям. Я недавно чоловікові так встановила. Удачі!
-
Володимир Катц— це для вас я видповидаю на вашу пропозицию щоби нам забрати их до Америки . По - перше, потрибно комусь бути им спонсорами , але це не можливо для нас , тому що в нас минимальный доход, по- друге, вже буде в осени 10 рокив , як я на инвалидности, в третьих — мама цього товариша вже була биженкою пару мисяцив в Польщи , а тепер в Канади и я не знаю , чи вони би змогли мати право ще и в Америци бути по програми UforU. Тому , це не для нас. Если вы внимательно прослушали мое звуковое письмо , то я просто спрашивала Марка о том, что может он что- то знает, за годы проживания в Канаде , какие взыскания , наказания возможно могли бы быть в такой ситуации и , если Марку нужны будут дополнительно больше данных этого инцидента— то я узнаю и сообщу ему. Но , я не на столько» далекая « чтобы не понимать , что все индивидуально и Марк , скорее всего, не сведущ в вопросах юриспруденции. Да и на ваши советы я не рассчитывала вовсе .
-
Чуві , ти без резерва в воєнкоматі був ще в школі , чому питаєш про ТЦК? Живи собі тихенько питай дозволу у Бозі
-
рос мова