Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 196.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Hryhorii Tymoshenko
    wrote on last edited by
    А для отримання довідки в посольстві треба реєструватись в резерв+?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hryhorii Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Мені мій міграційний консультант каже що в його практиці довідка з дії майже ніколи не була відхилена, особливо якщо в тебе все норм з законами в Україні і Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t435213094T Offline
    t435213094T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Декілька місяців тому одна дівчина тут писала що працює в Роджерс, і може файні тарифи попіделючати. Має хтось може контакт такої людини?
    1 Reply Last reply
    0
  • t854291244T Offline
    t854291244T Offline
    Yuriy Morozko
    wrote on last edited by
    З дії документи не підходять. Довідка з дії пришвидшує отримання нормального документа в консульстві. Ну або паперовий варіант з перекладом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan
    wrote on last edited by
    Зорієнтуйте будь-ласка, по довідці про несудимість. Знаю, що можна роздрукувати з дії і потім завірити в посольстві чи консульстві. Чи можна привезти з України в паперовому вигляді з печаткою і тут її просто перекласти. В цьому випадку її вже завіряти не буде потрібно ? Порадьте , як буде оптимально ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Illya Vasylevskyi
    wrote on last edited by
    Західної Сахари? Завжди бісило коли до геотаргетингів будуєш дерево, для одних то країна, для інших ні
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Треба на північ їхати, я взагалі як чую це тріо : Таронта, Ванкувер, Калґарі, вже не сміх бере, а задумуєшся чи все в порядку з цими людьми 🤷😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Не знаю, давно грав 🤷 😁😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Illya Vasylevskyi
    wrote on last edited by
    Колись розробляв систему для американського дата брокера, десь в 2012 році, тоді був популярний продаж по телефону, та по мейлу. Тоді ми за якісну людину брали від 5 баксів для покупця=)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Illya Vasylevskyi
    wrote on last edited by
    Я перевіряв це з чистими поштами, так і є. В цьому плані Канада та захист персональних данних десь на рівні дна, про GDPR як в Європі тут і не чули, зате AI палки в колеса вставляють.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Illya Vasylevskyi
    wrote on last edited by
    Така ж фігня на інших сайтах, але там збирають данні. Для подачі просять і резюме і адресу і номер телефону. Я впевнений що більша частина вакансій просто виманює персональні данні і потім продає. На секундочку кожний такий apply з якісними данними принесе дата брокеру десь 50-100$. А потім від спаму нема відбою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    Так це якраз частина схеми. 🤷‍♂ ( та навала фейкових однотипних вакансій, часто з ідентичним текстом) На які ніхто ніколи не відповідає. 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Illya Vasylevskyi
    wrote on last edited by
    Краще б jobbank почистили, толку від нього 0, вакансії чисто щоб показати що ми шукали нікого нема і зробити LMIA, частина навіть ліві мейли дає, не паряться
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    Ото уряду більше займатись нічим, як соц.мережі моніторити. 😅 Якби моніторили, то точно помітили б ту цілу індустрію з фейковими LMIA. 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Illya Vasylevskyi
    wrote on last edited by
    Не жив, але сподівався що в Альберті все ж щось знайду, але по кількості вакансій по спеціальності той же Калгарі приблизно як обласний центр в Україні, причому не дуже великий. Та і навіть коли ідеально підходиш на вакансію, вони дзвонять кажуть все круто і мовчать місяцями потім.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anatolii Makarov
    wrote on last edited by
    Я інколи дивуюсь звідки в тих людей стільки вільного часу, щоб ходити по фейсбукам і жалітись:) Весь цей час можна було б витрачати якраз на вивчення мови та пошук роботи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Illya Vasylevskyi
    wrote on last edited by
    Може хтось знає гарні маленькі містечка біля GTA з нормальною ціною на оренду? Або де спитати спільноту?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Illya Vasylevskyi
    wrote on last edited by
    Це точно, 4 місяці без роботи то такий стрес що скоро мабуть дірка в шлунку буде. Так, нема жодної впевненості в завтрашньому дні. А з приводу робити все щоб отримати PR, це мабуть теж не для всіх, бо нафіга той PR щоб виживати в Канаді? Якщо нема гарної роботи то і робити тут нічого. Альберта дуже порізала можливості для PR, роботи 0.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gev
    wrote on last edited by
    Є дуже проста істина. Треба робите все, щоб отримати P.R., поменше жалітись в соц.мережах, бо уряд Канади моніторить все, що ми кажемо в мережі! Якомога швидше вчити мову, та розуміти, що нам просто допомогли, бо ми цього потребували, а чи варті ми цього-це вже друге питання ! Дуже багато людей жаліються, хаять Канаду та уряд, але треба перестати вірити в казки. Просто так ніхто нікому P.R. не подарує.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Якщо було житло, авто в Україні то маючи доходу від 2000$ в місяць на сімʼю, можна було сміло сказати що ти наближений до середнього класу… А саме головне, як на мене, не відчувалось такого стресу ( я не про переїзд чи зміну середовища) а про , якби це дивно не звучало живучи в Україні, завтрашній день. Якась впевненість була, заощадження, ти міг якось « пропітляти» тих 2-4 місяці без роботи… ну спробуйте тут 4 місяці посидіти без роботи 😉🤣 Ай ладно не хочу про це бо зараз набіжать знову « ображено- обіжені та й ущемленно - утиснені» 😁😁 Почнуть знову свої байки « втирати» 😁😁
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags