Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 195.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t2080209408T Offline
    t2080209408T Offline
    Igor Hodak
    wrote on last edited by
    Це тим хто отримав візу після 2023 року чи і мим хто на самому початку програми
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177120278T Offline
    t5177120278T Offline
    Mariya Duma
    wrote on last edited by
    На практиці для всіх, хто має візу CUAET.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Елена Хлебникова
    wrote on last edited by
    Самий кращий варіант , знайти роботу заздалегідь по інтернету перед виїздом до Канади, в нтернеті Вискакувало ,що в деякі міста брали без знання мови або на шкільному рівні, їхать треба з грошима на житло , бажано до знайомих, щоб хтось зустрічав, допомагав,,...
    1 Reply Last reply
    0
  • t6269261651T Offline
    t6269261651T Offline
    Oleksander
    wrote on last edited by
    Да багато аферистів пишуть сяку чи пуху заплатять за вакансію ми вам все зробимо і документи 📃 і коли отримаєте візу полете до Канади вас там зустріне там коли люди ви зрозумієте що аферист це я Канаду з 2006 мої знайомі виїхали я не дума так за Канаду але даного дня мені написали мої родичі це вже був рік 2013 років почався спілкування з ними я дуже хотів поїхати до Канади але вони були як імігрантами і не могли найти спосіб як попасти до Канади я шукаю багато спонсорів багато пройшло часу що було багато аферистів що гроші наперед я така чув слова і казав що нічого буду платити знайшов людей які роблять громадянство Румунії офіційно вже було мене заплановане подання документів і присяги я так і не подавав документів і тут війна почалася я почув що можливо отримати візу до Канади і я так зробив візу так полетів до Канади і моя мрія здійснилася іще не ведеться на шахраїв
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew Kr
    wrote on last edited by
    Доброго вечора спільнота. Нам нещодавно затвердили дитячі бенефіти : 350cad на двох дітей 11 і 13 років на міс. Хочу поцікавитись чи це адекватна допомога, бо відверто кажучи очікували на більшу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yu
    wrote on last edited by
    це на роботі чи де? де ви їх затверджували? бо так незрозуміло.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew Kr
    wrote on last edited by
    Це уряд затверджує.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hryhorii Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Від сумарного доходу сім'ї залежить, при доході більше 100к в рік +- стільки і дають
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hryhorii Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Ми при подачі податкової декларації з консультантом все це розраховуємо, якщо є питання чому десь багато, а десь мало - в нього випитуємо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew Kr
    wrote on last edited by
    У нас значно менше ніж 100к
    1 Reply Last reply
    0
  • t1848980012T Offline
    t1848980012T Offline
    Vika Karry💙💛
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь-ласка таку інформацію, як можно вклеїти візу cuaet вже перебуваючи в Канаді до нового паспорта дитини ? Попередня віза була вклеєна у паспорт одного з батьків, та на даний час дитина проживає окремо, і виходить так що немає доступу до попередньої візи. Дякую за відповідь 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t1061429158T Offline
    t1061429158T Offline
    Serhii Kucher
    wrote on last edited by
    Візи CUAET не існує,є програма,яка закрилась.Ви та інші хто приїхав по програмі CUAET,легально знаходитесь на території Канади завдяки ворк перміту .Стосовно вклейки візи в новий паспорт та продовження ворк перміту звʼяжіться з Alissa Pavlenko на фейсбуці,вона з цим допоможе
    1 Reply Last reply
    0
  • t1022304071T Offline
    t1022304071T Offline
    Double M
    wrote on last edited by
    Шукаю сусіда у двох кімнатну квартиру у районі Lynnwood. Спокійний район, 5 хвилин пішки від будинку до плази з волмартом, доларамою, сейфвей і тд. Маршруткою чи авто 5-10хв. до WEM. В даунтаун авто-15хв, маршруткою 20-25. Адреса:15407 87 Ave NW, Edmonton Ціна: 725$/Місяць(all utilities) Інтернет + 25 в міс. 200$ Депозит при заселенні. Заселення від 27 Листопада! Усіх зацікавлених прошу писати, решту узгодимо)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    °
    wrote on last edited by
    Добрий день.  Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжуся в Європі, але хотів би, щоб дитина на момент народження була в Канаді, тому найкраще підійшов би той, хто має візу від CUAET. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного і розумного, як я. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину", "тобі сурогатне материнство чи банк сперми" — це все і так зрозуміло, і мені таке не підходить. Я хочу свою дитину, а не з дитячого будинку, тому розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6269261651T Offline
    t6269261651T Offline
    Oleksander
    wrote on last edited by
    Ти 🫵 вже і тут це пише весь Фейзбу всі групи писав загальні проблеми жінкам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    °
    wrote on last edited by
    В смислі який фб? Тільки тут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hryhorii Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Хм, ні, на двох це дуже мало. При зарплаті 95-98К дасть 400 на двох. Щось не так. Йдіть до бухгалтера, він допоможе переглянути всі ваших документи і форми (наприклад Т4), і, якщо знайде що ви десь затупили зможе подати додаткові документи і уточнення в CRA, і вам можуть потім після аналізу вашої ситуації виплатити все недоплачене. Наприклад я ви вказували доходи які у вас були до Канади?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6787147732T Offline
    t6787147732T Offline
    X
    wrote on last edited by
    Добрий день.  Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжуся в Європі, але хотів би, щоб дитина на момент народження була в Канаді, тому найкраще підійшов би той, хто має візу від CUAET. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного і розумного, як я. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину", "тобі сурогатне материнство чи банк сперми" — це все і так зрозуміло, і мені таке не підходить. Я хочу свою дитину, а не з дитячого будинку, тому розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Підійшов той що має візу від CauEt
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    А ще хочите дитину, заплатіть гроші як кажуть сурогатній матері і буде вам дитина
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags