Канадський Марк Chat
-
Тільки як його знайти того працедавцю 😔
-
Друзі, в мене emergency. Підкажіть, будь ласка, на скільки $$$ я вляпалась. Скільки коштує поставити нову коронку в Едмонтоні? Страховки ще ніякої немаю. Тільки приїхали. Може є якась недорога стоматологічна клініка?
-
Та ну... Про оплачені 6 міс щось ніхто так і не казав із знайомих новоприбулих… Потрібно мати рахунок в банку та кошти на ньому. В Едмонтоні є ріелтор українка, через неї багато хто зняв аварти і ніяких 6 місяців не сплачували. Так є сума депозиту, але вона приблизно від 200 дол (за деякі апарти 1000 дол). Просто ви підписуєте контракт приблизно на рік в якому прописується сума неустойки у разі якщо вирішите розірвати контракт раніше. На прикладі: знайомий зняв квартиру в downtown за 850 дол на місяць + 200 дол депозит; неустойка 1000 дол по його контракту.
-
З приводу аренди житла в Едмонтоні - рекомендую по можливості прилетіти сюди вже до вересня, бо тоді все дешеве житло розберуть студенти, тут їх дуже багато приїзджає. Зараз є багато варіантів, навіть two bedroom за недорого можна знайти і в нормальному районі
-
-
Страховка звичайна не покриває дантиста нажаль Запитайте у фб у группі українці в Канаді там де 140к людей нашого дантиста з прив‘язкою до міста
-
Наші менше беруть?
-
Я нажаль не знаю
-
Скоріше вони повинні знати, що в деяких районах може бути такий запит за сплату 6 міс. Але все ж таки у більшості районах міста такого немає. Тут уже познайомилась з багатьма новоприбулими, і в орендованих апартаментах, і в орендованих домах, ніхто не сплачував за 6 міс наперед, і ні в кого не було рекомендацій від попередніх орендаторів. І я впевнена, що не всі новоприбулі все ж таки готові зразу відвалити суму за 6 міс оренди житла, тому інформую, що є варіанти без цієї опції і їх дуже багато ☝️
-
Якщо все пройде добре тоді не потрібно буде переробляти ворк перміт ?
-
Дякую