Канадський Марк Chat
-
тобто не всі чекають 6 тижнів
-
як хто
-
З приводу фуд банку у Едмонтоні, сьогодні отримала першу допомогу… на одного їжі дуже багато, настільки що я навіть поділилася з сусідською бабцею (вона українка, але народилася вже у Канаді, її батьки емігранти), ні слова не знає українською але завжди каже що вона українка 💙💛 І у фуд банку мені ще щось хотіли дати але я відмовилась, бо вже просто не було куди складати. По датам все свіже, тільки хліб та йогурти завтра вже закінчується строк дії. Я взагалі хліб не їм тому хліб та йогурти віддала місцевим безхатькам, вони були щасливі) тепер мабуть будуть кожного разу запитувати чи немає в мене ще чогось для них))🙈
-
Майте совість. Подумайте про фігуру. 😃
-
Ви телефонуєте туди, вони у вас питають коли ви приїхали, скільки людей з вами, працюєте чи не працюєте, номер телефону та адресу. Запитають також чи немає у вас на щось алергії, у мене ще запитувати чи потрібні мені жіночі гігієнічні товари. Тобто вони особисто для вас готують коробку я так зрозуміла. Потім вони кажуть адресу за якою отримати допомогу та день і час коли ви повинні бути. Адреса може мінятися, знайомий отримував у різних місцях.