Канадський Марк Chat
-
Якщо я прилетів в канаду по електронній візі,я зможу вкеєти норм візу?
-
Дуже солідні штрафи😰
-
Доброго дня, Марк хочу Вас попросити зняти відео на тему подальшої імміграції в провінції Альберта,як діяти далі,які є тут програми?
-
тільки що говорила з Канадським contact center agent і ось що він мені пояснив: коли ви прибудете до Канади, офіцер вам поставить печать на три роки (case by case and up to the officer, but the program allows for up to 3 years) легального перебування у країні. Якщо ви маєте pre-approved work authorization, то офіцер також видасть вам work permit і з цим документом ви перебуваючи у Канаді зможете подати на вклейку (візу) в паспорт яка дозволяє багаторазовий вїзд
-
Може хтось цікавиться тим питанням!
-
Вітаю. Марк, чи можете орієнтовно сказати скільки будуть складати витрати на сім'ю з 2 дорослих і 4 малолітніх дітей. В невеликому містечку. І яка з/п на "важких" роботах? Хоча б приблизно. Дякую.
-
Хочу запитати про безкоштовні курси з анг мови для українців в Едмонтоні чи знаєте куди можна звернутися?
-
Безкоштовне житло на перший час: prykhystok.gov.ua/?fbclid=IwAR0IjlHWBOyqlbScQg9FILyvyw1wJ4hzi-6bjGVay3Jwt1Eqik3RMXCkwOY
www.shelter4ua.com/ua?fbclid=IwAR34QK9kjxriI3taxkbuwGwOr3zo7mkbOQCQH-1O9FLPHqBl970JBSMU4YQ
www.ukrainetakeshelter.com/?fbclid=IwAR3FW39Mk1oTfZacmvwYtMkbjd3DVG87iXjT64_NHt-eCM98UDbd2zrLPtk