Канадський Марк Chat
-
Я волонтер і трачу свій час і свої гроші на допомогу , то ти мені радиш забити на це та займатися своїм життям?
-
Харе🤣😂, народ вистачить вже.
Ті, хто жадібні і в них совісті не має, візьмуть все до останньої копійочки, і їм ваші думки до одного місця, люди різні бувають. В мене знайомі волонтерили, то таких людей зустрічали наглих, що я вирішила, що мої нерви дорожчі, буду допомагати інакше. Задача кожного з нас, так себе поводити, щоб хоча б не було соромно, нехай кожен дивиться за собою, і своїми близькими, і кому допомагає, щоб не попасти на паразитів, тоді буде порядок.
-
А вам пояснив що постійно бачу людей що зловживають що демотивує та відбирає ресурси у тих кому воно дійсно потрібно крім того це створює загальне враження про українців і переноситься і на мене особисто теж
-
О, це правда, і я вірю, що ви волонтерили, бо ви знаєте, як то насправді, а не живете в рожевих окулярах. Там потрібно мати жилізні нерви, та величезне бажання допомагати. Моя подруга пару разів тільки витримала, її мати правда і зараз допомагає. Часом дзвонить, розповідає, то я чесно, сама б в рожу плюнула