Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
та мені взагалі все одно, я ще в першій хвилі вакцинації🤦♂
я не байдужий до ваших інтриг до учасників чату, ви намагаєтеся всіх неугодних для вас, зробити ворогом народу, тим, хто не відповідає на вашу думку для життя в Канаді. Ви самі де зараз перебуваєте?
ця розмова вже не стосується цього чату а на особисте з вами переходити бажання немає. дякую
Так, ми ще тут тільки, здається, на тему релігії не сварились😂 Все вже було))
ДарЬя дуже любить сортувати людей.. і робити висновки, ставити діагнози і взагалі хамити не знаючи про людину особисто. Неодноразово замічено.
та я ще дивувалася темі де людина цікавилася куди меньше всього наші їдуть щоб їхати саме туди.... тепер починаю розуміти ((
Ні не може, тільки через пошту. Ми так витратили куча часу, поїхали в Берлін, а вони з рук не беруть документи!
тому що таких як ви, що постійно засуджують і заздрять багато, ось лбді і хочуть туди, де більше людей байдужих до чужого
Діти то скільки років? Так щоб знати
Та їй 45, ти шо вона все знає ))
То як мені буде 31, я зможу вас сортувати та не поважати?
Мені хоча 20 років, алє я не ділю людей :) То вам теж раджу. Одразу ваше життя зміниться
вірне рішення, в реалі і так проблем вистачає, немає сенсу читати їх :) у мене частина теж в ігнорі давно:))
я ніби заходжу в під'їзд, а на лавках бабусі сидять злі...
За що? Щось не так написав?
То що мені 20 років?
Поясніть
Ви вже в Канаді?
Ось бачите. Мені 20 років, я розмовляю з людиною на Ви. А вона мені тиче :( Якось не гарно
Не треба ділити людей, бюдьласка