Канадський Марк Chat
-
Скажу від себе я теж чекав коли відкриють 13 липня VFS і коли 11-12 числа люди змогли записатися я почав моніторити кожен день по 10-20 раз на день після тижня таких провірок не витримав задзвонив до них і мене зорієнтували що липень весь зайнятий а серпень не весь сказали переглядайте щодня. Я продовжив моніторинг. Візовий привідкриває вільні дати коли обробили якусь частину заявників і якщо звільнтлися дати які не використали і тоді викидають вільні дні. Я зареєструвався на 26 Серпня. По попереднім даними липень, серпень і вересень зайняті. Моніторьте)))
-
Ну я вже на другий день пам'ятав і свій IRCC i своєї дружини. Не витримав "лихої долі" і записався у Варшаві. Розумію, що у більшості мужчин немає такої змоги, але тут нічого не вдієш.
-
Ні, у Львівській області. Я можу виїжджати.
-
Спробуйте зареєструвати почту hotmail і потім вказати її для реєстрації на біометрію. Нам саме це допомогло, також не могли зареєструватися, показувало що немає вільних дат. А коли це зробили, то появилися вільні дати і все було ок.
-
Це збіг обставин без різниці який там мейл 🤦
-
Інвалідність, знятий з військового обліку. Знаю, що далекобійники також перетинають кордон без проблем. Реєструються у програмі "Шлях" чи якось так і виїжджають. Потім звісно повертаються, якщо не хочуть мати проблем із нашим законодавством.
-
Можливо хтось із тут присутніх в курсі, як у Канаді із забезпеченням медикаментами по страхівкам? В Україні я, наприклад, отримую раз на декілька місяців дозу імунно-біологічного препарату, який зовсім не дешевий, проте навіть у нас, він на державному забезпеченні. Ніде не можу знайти інфи як з цим у Канаді. Медикаменти типу Хуміри, Фламегісу і т.д. Якщо хтось щось знає-буду вдячний за інформацію.
-
Підкажіть де в Єдмонтоні купити адаптор щоб вмикати в розетку європейські прибори?
-
Для ноутбука потрібен просто адаптер
-
Я теж так подумав але не знайшов де купити дріт до компа