Канадський Марк Chat
-
Airbnb
-
А на рахунок почекати, то знайдуться такі як я наприклад, що я не змогла записатись у Львів і поки випускають я здала в Будапешті, і таких буде ще бо часу спливає
-
Вам навіщо Львів судячи по імені ви жіночої статі лишіть Львів тим хто не може як ви виїхати...
-
Та я вже зробила в Будапешті, мені для мого чоловіка треба, він не може перетинати кордон як і більшість, але мені було дуже не зручно, бо я працюю, а поїздка зайняла багато часу без літака
-
Та багато людей готові йти пішки)
-
Маєте такий досвід ?
-
Запитайте в фейсбуці у групі українці і Канаді там точно є ті ,які користувалися, я там читала про це, особисто немає досвіду, я не вважаю що за це я повинна платити кошти, але у кожного різні ситуації
-
Я запитав того , хто говорить ,що то «розводити на гроші» може має досвід з аферистами
-
Всі хто пропонує "місце" аферисти це неможливо зробити
-
Ні ця фірма ще займається вклейкою візи у Варшаві і все норм у людей було з паспортами, бо ми зараз не можемо відправляти поштою документи за кордон, а так завдяки ним у людей вклеєні візи
-
Вони не пропонують місця , пропонують замість когось сидіти і моніторити. Звісно за винагороду. Не користувався але знаю випадки
-
Ну якщо так то да можливо
-
От якраз ті хто говорить що є місце , умовно на завтра , тоді то , точно розвод
-
Вони записати можуть за фіксовану плату як і за відправку документів
-
Я саме так і сказав)
-
Поділіться будь ласка контактом , вже є багато таких , у вас просто перевірена вже. Дякую
-
Тільки я не представник, не користувалась, але вони дуже активні в групі українці в Канаді, всі відповідають, таке як норм. Напишіть з приводу біометрії www.facebook.com/profile.php?id=100026359014124
-
Дякую. Розумію. Біометріі не потрібна. Цікавить питання вклеювання візи з України. Тим паче ви написали , що знайомі користувались
-
Так , все пройшло норм у знайомих, але це ж не законно зараз(
-
Доброго дня всім. Будь ласка дайте пораду, я офіційно розлучений але живемо ми разом сім'єю в Чехії я дружина та двоє дітей. Я з сином йому 11років, вирішили поїхати до Канади. Дочка з жінкою поки залишаться в Чехії. Отже питання такі : 1) Чи потрібно мати з собою свідоцтво про розлучення і чи потрібно його перекласти на англ.мову? 2) Чи потрібно мати дозвіл на виїзд дитини, і на якому етапі він вже потрібен бо він має термін дії? Перекласти на англійську теж? 3) Чому мені вказує що треба здавати відбитки і в Празі я не можу це зробити , треба до Польщі або Австрії 4) Чи треба сину їхати на подачу пальців зі мною, він доречі не має паспорта тільки свідоцтво про народження. 5) Чи треба брати дипломи про освіту з собою, і де їх перекладати, взагалі чи потрібні вони в Канаді, за освітою я вчитель англійської мови молодших класів. 6) Скільки треба на початок мати з собою грошей на двох із сином по мінімуму вже коли літак приземлився в Канаді. Питаю про це бо в Чехії лишаю дочку та дружину. Сподіваюсь на роботу і допомогу більше як швидко це буде? бо грошей зовсім не багато на Канаду...