Канадський Марк Chat
-
Я хочу зрозуміти , програма CUAET туристична віза на 10 років видається ну або до закінчення строку паспорта, по приїзді в Канаду в аеропорту видається Work permit на 3 роки , прийшов паспорт з вклеїною візою до 2025 року хоча паспорт дійсний до 2027 , поїздка планується на весну наступного року тепер, думай час втрачається .
-
Дякую.
-
Я не про ворк перміт , прийшов паспорт з вклеїною візою на 3 роки ,хоча писали що віза буде видаватися на 10 років або до закінчення паспорта тобто віза до 2025 а паспорт дійсний до 2027, а ворк перміт видається вже в Канаді , поїздка планувалася на весну наступного року а тепер треба поспішати час втрачається
-
Вони самі вирішують на скільки давати візу.
-
Не можу сьогодні зайти на сайт vfsglobal. Пише що не вірний логін чи пароль. Хоча місяць було все норм. Що може бути? Дякую
-
Один з співвласників компанії має мати PR чи громадянство
-
www.canada.ca/en/services/business/start/register-with-gov/register-corp.html
-
Ordinarily, at least 25 percent of the directors of a corporation must be resident Canadians. If a corporation has fewer than four directors, however, at least one of them must be a resident Canadian
-
Якусь недостовірну інформацію дає консультант 🤷♂
-
Якщо під підприємницька діяльність маєте на увазі аналог ФОП в Україні то це називається self employed в Канаді і для цього не потрібно нічого оформляти просто сплачувати податки з доходів