Канадський Марк Chat
-
Доброго дня.Підкажіть де знайти тести(теорію) правила дорожнього руху в Альберті українською мовою .
-
Тут є українські та російські книги. Коли ви йдете в ЗАГС, ви говорите їм, що хочете пройти тест українською, російською або англійською мовами. Тест доступний більш ніж на 20 мовах
drive.google.com/file/d/1H_zvrKpuQGojPCSi_L0OIbW-7873sPWS/view?fbclid=IwAR3l6TJ2N8JImj2z_bDgYVxS_YSAFi_9Kzbwd5PRfFrKpi0QbNRlaKZZ4uA
drive.google.com/file/d/1ODXdCYjyTyhgta8uM4qXteW5nZ7-_z8R/view?fbclid=IwAR00Y29qtftFW-baAVjc8lQON6ZoC4y-qGSYsNVBelmdCnXldY4ozG_KzwY
-
Дуже дякую.
-
Ой,не помітила,що вже скинули☺️🇺🇦
-
Я подалася на візу 6.04, фолвізу мені і чоловіку дали в кінці травня, фото дітей вклеїла 25.05, відправили паспорти на вклейку візи 02.06, забрали паспорти 03.08. четверо дітей, вклеїли візи до кінця дії паспорта всім
-
Нам прийшов лист на одну дитину проте щоб вислати два фото. Ми вислали на всіх дітей разом з паспортами. У однієї дитини не вистачало ще однієї букви і в імені, то я висилала кризову форму. Всі дані вклеїли без помилок. Але чекати довго треба, це факт