Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Марку заглянь в приват я тобі написав
Не завжди моїм дітям дали візу за 5 днів а ми чекаємо
Підкажіть, будь ласка, хто останнім часом здавав паспорт на вклейку візи в Молдові чи Румунії скільки очікували? Дякую
може хтось знає, яку вибрати країну для пересадки літаком без візи і безвізу від єс?
20 днів
Я читав що Ірландія відмінила візи для Українців, з Дубліну багато прямих рейсів
Де саме?
Вітаю
Доброго дня.Підскажіть будьласка як в Канаді із криптовалютами.
Турція
хтось підкаже чи можна на вклейку подати в Лондоні? хтось мав досвід?
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Які документи потрібно видрукувати на вїзд до Канади? Дякую.
з ваших знайомих хтось їхав?
Збиралися. Через Стамбул туркіші в Канаду літають. Але із-за війни поїхали через Австрію. Туди на авто, а потім щ пересадкою в амстердамі
з амстера не було проблем з вилітом?
Жодних. Згубили дві сумки, але вернули швидко. КЛМ
І амстер точно капку краще ніж Париж, бо в Парижі ще потягом треба інколи. А там нема водія. Страшно))))
я добре зрозуміла? друзі летіли з амстера до канади без візи і бнзвізу єс? так?
Ні. Якраз у них було все. А я порадив турцію, бо стаибул-канада якраз і дозволять не використовувати європейський безвіз.
Інша справа, що де ваші друзі зараз? Україна? То звідти по безвізу модна в Молдові, звідти в турцію. Це єдиний шанс без Європи попасти в нормальні країни з прямими рейсами