Канадський Марк Chat
-
хто знає чи в будь-якій країні європи можна здати на вклейку?
-
цікавить Лондон
-
Можна і так навіть вигідніше виходить, ніж знамати по 12500 у тиждень. На онлайн платежі не бачила лімітів, замовляла з амазона товар за 50к, все списало без проблем. Єдине дивне з чим я зіштовхнулася - у офлайн магазині потрібно казати, що це кредитна картка, а не дебетова, бо якщо вони у себе у терміналі обирають дебетову, то платіж хоче проходить, хоче ні.
-
Так,але це дасть інформацію про майстрів та комусь допоможе,побачемо😉
-
На вересень завжди підростає у ціні, бо приїждають студенти на навчання. Але так повсюди.
-
Баньте
-
Ви не один такий. Мені здається, що просто паніку нагнітають. Бо отримавши візу по кует ви автоматично отримуєте ворк перміт, він вже є в системі і готовий для вас, просто потрібно приїхати і забрати. Ще, якщо програма дійсна до березня 2023 року, то подавши заявку 29 березня - її все одно будуть розглядати за цією програмою. Але це моя особиста думка, яка базується на знайденій мною інформації. Бо, наприклад, якщо людина проходить курс лікування, але отримала візу в лютому і ніяк не може прибули до Канади до кінця березня, та і просто так кататись, гроші витрачати не кожен може. Я ось, проходжу ортодонтичне лікування, як мені бути в такому випадку? Мої брекети мають зняти в кінці березня, якщо все буде ок…
-
Дайте лінк, де саме написана ця інформація. Я перечитала весь IRCC портал - нічого не знайшла. Якщо це була б така важлива умова - її б десь великими буквами писали.
-
Де це написано?
-
Всі говорять про дату, але як доходить до того щоб дали посилання де написана дана інформація - всі чомусь мовчать
-
Так я дивилась, і не одна я - не знайшла