Канадський Марк Chat
-
Ну то попитайте у канадців, чи сподобалася їм допомога при пандемії ковіду)
-
Це образливо, бо я такого не казала. Я висловила свою думку, нікого не ображаючи.
-
Ваша думка образлива для всіх українців. Тому думайте ширше. Канаді вигідні емігранти - українці. Приїдуть в Канаду тисячі роботящих та інтелектуально розвинених білих християн, та ще й з собою гроші привезуть...що тут поганого?..А ті ваші 3 тис, яких вам шкода для українців, то вони так і залишаться в Канаді, вони не покинуть межі, а навпаки підтримають економіку держави, через оплату хоста, продуктів, авто і т.п...
-
Так, мої три тисячі, які я зажала)) Як гарно можна все перекрутити, чи не так
-
А як можна вибірково давати? Одні приїхали з мільйоном і отримали 3 тис і їдять з футбанків, а інші приїхали з 1 тис і їм соромно йти в футбанк, так як думають, що комусь більше треба....Чоловік 30 років, який останні 6 років був на заробітках в Європі волає по всіх групах про допомогу на квитки і хост, а жінка біженкп з Херсона з 2 дітьми трудиться на клубніці в Польщі, щоб купити квиток...і що? Як вибрати, затягувати перевірки на роки?
-
Навіщо мені ставити себе на чієсь місце, я приїхала у Канаду з окупованого бучанського району лише з документами та запасною білизною. Просто будучи тут, вже бачила людей, які останні кілька років взагалі не жили в Україні і ні від якої війни вони не тікають, однак мають український паспорт і для них війна в Україні - це просто вигідна ситуація та шарові візи/дозволи на роботу/квитки на літак/гроші.
-
Ребят смысл этой демагоги у каждого своя жизнь и разный ветер в парусах . Например Я с Херсона имел бизнес дома Гаражы сейчас а Польше 5 мес . На счету есть 20000 тис дол. Чтоб попасть в Канаду семьёй и снять жылё купить Авто останется максимум 5 после перечисленого . Конечно я буду рад одноразовой помощи . А. Если кто кричит что не будет брать … ето. Бла бла бла …. Мы не на месяц туда соберёмся а подушка безопасности с ценами которые в Канаде лишней не будет , спасибо
-
Товарищю 4 зуба полечить насчитали 3800 Кан. Дол вот и економика а. А таких попутных нюансов ещё будет и будет
-
Будь ласка, не сприймайте особисто. Так, у всіх різні ситуації.
-
Я не из тех кто на свой счёт воспринимает )
-
о так, тут зуби прям дуже дороговартісно, я думаю, що варто брати окрему страхівку на дантистів) ще не покривається загальною страховкою окуліст та ортопед
-
Мне в жизни как и каждому из нас вряд ли что досталось безвозмездно , везде есть своя подоплёка
-
ну де я таке писала, що потрібно відмінити?)
-
Окей