Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 196.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1656739973T Offline
    t1656739973T Offline
    Константин Москаленко
    wrote on last edited by

Згоден , я розраховую на себе , Бога і рідних , а там якщо людина себе знайдеш

1 Reply Last reply
    0
  • t416170738T Offline
    t416170738T Offline
    Amokho
    wrote on last edited by

Ти Дарья?😀 Україномовний бот, любітель руського міра?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by

Дурень, перечитай мої відповіді 😏

1 Reply Last reply
    0
  • t210052755T Offline
    t210052755T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by

Обідно читати.Я з Чернівців і коли люди взнали,що будуть їхати біженці до нас на захід,то вся молодь вийшла і своїми силами(не влада,а молодь)своїми руками у болоті і гівні були,розчищували бомбосховища,віддавали свої матраци,квартири,речі,звільняли готелі та общаги,бо знали що люди їдуть зі всієї України,котрі допомоги потребують

Приїхали люди ,через яких у нас ввели заборону на любий алгоколь,навіть пиво бо вони розгромили місто . То що мені тепер казати,що на сході і у центрі живе бидло та алкаші? ні Всюди є як і добрі люди,так і придурки Дуже обідно,ражду не зациклюватись на придурках.і у вас у містах є ті, хто дурить та погано себе веде,такі люди є всюди. Давайте поважати один одного,інші міста та єднатись,а не навпаки.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by

Я не любитель тупеньких олд боїв

1 Reply Last reply
    0
  • t416170738T Offline
    t416170738T Offline
    Amokho
    wrote on last edited by

Коли дурнику немає що сказати по суті, він переходить на особистості. Визначись хто ти - хохол чи українець 😁

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by

Дурень, перечитай ще раз. Я все по суті написав, що ти тут срач розгорнув, розкручуєш штучно створену у кремлі мовну проблему. У тебе все тупо, якщо людина не підтримує твій псевдо патріотизм, то він за путіна та руській мір. Ось тому тебе тупеньким дурником назвав. Я українець, за це не переймайся ☺️

1 Reply Last reply
    0
  • t1656739973T Offline
    t1656739973T Offline
    Константин Москаленко
    wrote on last edited by

На 100відсотків згоден .

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mari
    wrote on last edited by

Я теж з Чернівців. Взагалі дико тут читати такий срач, коли в нас місто половина районів російськомовна. І конфлікту ніколи не було з того приводу. Треба підтримувати один одного і допомагати. А не цькувати. Мій чоловік з Запоріжжя. В перший мій приїзд, було дико бачити вивіски російською. Але приїхала наступного разу - вивіски українською, подекуди від людей стало чутно украінську - і це до війни. Давайте просто підтримувати один одного.

1 Reply Last reply
    0
  • t387793277T Offline
    t387793277T Offline
    Sofiia Vysotska
    wrote on last edited by

Згідна з вами Також з Західної України, але нажаль я помагала з Канади чим могла але мої батьки багато помогли біженцям. Деякі люди це цінували але деякі казали що вся війна через нас західних людей.

1 Reply Last reply
    0
  • t416170738T Offline
    t416170738T Offline
    Amokho
    wrote on last edited by

Якщо твій маленький мізок не може зрозуміти, що Україна ніколи нікому не нав'язувала свою мову, крім своїх громадян, а Мордор навпаки - мовна експансія - то головна політика Кремля..то це говорить про твою недалекість...і Україна зможе перемогти тільки тоді, коли відмовиться від всього російського, вперше за 300 років. Навіть Казахстан це зрозумів і заборонив російську в всіх школах..тільки Сергій манкурт цього не розуміє.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by

Де я писав що я підтримую русифікацію? Ти дурко так нічого й не зрозумів. Сподіваюся ти не в Канаді, та ніколи туди не потрапиш. Щодо маленького мізочку, може ти ще й черепи будеш заміряти? Твій псевдо патріотизм лайно, ти забиваєш ефір пустим, не даєш людям сфокусуватися на питаннях про Канаду. ☺️

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Freeman
    wrote on last edited by

Це якийсь сюр! В якій, ще унітарній країні, населення, що має власну культуру і мову, повинне домагатися у власному ж домі, дотримання елементарних умов поведінки?! Узкоротим і пристосуванцям, що зараз (для виду) пишуть українською, взагалі, потрібно позбавити можливості відривати свій малоросійський, смердючий рот! Їдьте туди, куди зібралися! Побачите, більша половина з вас, не зможе адаптуватися в цивілізованих країнах! І через дуже короткий час, ви будете гавкати на ті країни, до яких ви зараз претеся в своїх лаптях, з балалайкою і ватою в голові! Бо це ваша гнила суть вашого, нікчемного життя! Насрати, там де їсьте, нагадити і втекти!

1 Reply Last reply
    0
  • t416170738T Offline
    t416170738T Offline
    Amokho
    wrote on last edited by

Я в Україні, і все, що можу, роблю для перемоги..не сиджу як ти в Польщі, біженець від військомату, а бачу руzzкій мір тут. Надіюсь таких як ти більше не буде в Україні і в Канаді..а щоб всі любітелі руського міра їхали в росію.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by

Oczywiście 😂

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by

"Надіюсь" ти хоч би сам з початку мову вивчив, а потім вже срачі починав.

1 Reply Last reply
    0
  • t363828917T Offline
    t363828917T Offline
    Маша Обласова
    wrote on last edited by

Вітаю. Хто не так давно летіли до Канади до Торонто, або через Торонто. Як довго чекали на ворк перміт? Скільки взагалі зайняло часу після виходу з літака, і до забирання валіз?

Дякую!

1 Reply Last reply
    0
  • t416170738T Offline
    t416170738T Offline
    Amokho
    wrote on last edited by

"Не так страшні москальскі воші, як українські гниди" С. Петлюра...раджу тобі для розвитку почитати

1 Reply Last reply
    0
  • t1909299254T Offline
    t1909299254T Offline
    Leyla Benayssa
    wrote on last edited by

Підтверджую,бо я з дітьми майже два місяці жили у Чернівецькій області і бачили все це...чернівчани неймовірні просто!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by

Мийся частіше, щоб не перейматися ні вошами, а ні гнідами. А також не дегуманізуй, та не дегуманізованим будеш. Я дійсно сподіваюся, що ти ніколи не потрапиш до Канади 😘

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags