Канадський Марк Chat
-
багато хто зараз воює за наші землі і захищає наші сім'ї використовують російську повсякденно. Мова не тільки показник, хто ти є. Що українська мова має бути на першому місці, я не сперечаюся. Але й знання російської робить нас тільки розумнішими і сильнішими (треба знати мову свого ворога, а вони завжди будуть поряд на жаль)
-
те, що ви зараз на воюєте, а в Канаді я вас не суджу. Я б також боялася відправити свого сина. Але поважайте тих хто зараз проливає за нас кров, використовуючи при цьому російську мову
-
Хто воює в укр і говорить російською то дебіли , попитайте людей в бучі як вони сиділи в підвалах і коли кричали по російськи» есть кто нибуть» то вони навіть не рухались а коли хлопчина зайшов і гукнув « і є хто живий « то вони аж тоді відповіли бо знали що то наші,
-
Ми були дуже толерантні всі 31 рік за мовою і казали мова не важлива, а коли те бидло москальське прийшло визволяти русько говорящі морди , то аж тоді деякі зрозуміли хто вони є по національності , але є і хто захищає , найкращий спосіб проти москальської мови тупо ігнор і все не відповідаєте і не помагайте , кажіть москальську не розумію і все повний ігнор .
-
Всім добрий вечір. Порадьти будьласка як з Польщі политіти в Канаду по одній авіо лінії, дякую
-
А ви спитайтесь людей з бучі і ірпеня якою мовою вони говорять? Я вчилась в Ірпені і на всю групу я була єдиною україномовною. Скажу більше - знайомі, які все життя жили в бучі навіть сьогодні розмовляють російською. Але так, ви праві - в момент окупації відрізняли наші - орки тільки по мові.
-
Вітаю всіх🙋🏻♀️Хочу порекомендувати групу для тих хто працює в сфері Перукарства✂️Манікюра💅Масаж💆Косметологія🧖🏻♀️ Також хто шукає собі майстра 💡
t.me/hairnailsbeautyAlberta
-
Дякую, а який сайт
-
Дякую
-
Те ж саме питання)
-
Цікаво бо сам зараз студент і розглядаю універ Альберта як 1 пріорітет)
-
Доречі чув що універ Альберта дає рік безкоштовного навчання, але тільки рік потім навчання коштує, для моєї спеціальності до прикладу 21 тисячу доларів/рік
-
Але в коледжі дешевше
-
Не знаю точно на скільки, але все таки дешевше
-
Мене більше цікавить чи є там навчання в кредит