Канадський Марк Chat
-
Ні, навряд. А то хтось коняче чи свое підмішае й обанкротить компанію) Скоріше ціна залежить від того надо бігати від собак поки збираешь чи ні)
-
Друзі запровадили вже програмні безкоштовні ліки в Едмонтоні? Для України. Як подати на них запит?
-
Ми летіли 16 серпня з Франкфурта через Вайтхорс до Едмонтона. Дітям 9 і 7 років, ніхто тих тестів не питав. Потрібно тільки arriveCAN.
-
там цієї інформації немає. Вже перевіряли
-
Подивіться на сайті вашого перевізника. Якщо чесно, самі будемо летіти скоро, планую просто зробити дитині про всяк випадок🙃
-
Чи хтось стикався з подібною ситуацією, на мій канадський номер телефону надходять дзвінки, ніби то з амазону де просять підтвердити доставку на 3000 доларів, я говорю я взагалі нічого не замовляла там, у відповідь кидають слухавку, але дзвінки йдуть з періодичністю в годину і з різних номерів, що це таке?
-
Наскільки знаю до 12 років не потрібно
-
кидалы
-
нас на инфо-сессии волонтеры предупреждали, что в канаде это очень развито
-
Так, а, що робити в такому випадку, якщо я відповідаю на дзвінок воно ніяким чином не знімає кошти з мобільного номеру?
-
Та наче не знімає. Нічого не робити, насправді. Можна кидати у спам фільтр ці номери, щоб повторно не дзвонили. Краще з ними взагалі не вести діалоги, як тільки вони бачать, що людина схильна до діалогу, то будуть крутити і далі. Просто кладіть слухавку, як тільки чуєте, що щось маєте платити, або щось виграли і тд. Це все способи вивідати у вас ваші дані.
До речі, нікому не можна казати свій sin чи номер медстраховки
-
Дякую, матиму на увазі
-
потрібно мати 2 років досвіду www.alberta.ca/exchange-non-alberta-licences.aspx