Канадський Марк Chat
-
Немає значення - така сама дитина😉
-
Дякую
-
😓Боже про що ви говорите, яка прописка? Тут відсутнє це поняття. Який електронний сертифікат в паліції. Люди я вас прошу заспокойтесь. Папірця на англійській мові буде достатньо ви його покажете лише один раз в аеропорті і фото закинете в arriveCan . Більше ніколи і ніде у вас це не запитають
-
Всім доброго дня, я вчора прибула до Едмонтону, але я тут одна і не зовсім можу розібратись з допомогою українцям тут. Чи є тут якісь виплати для українців якщо так то де про це можна дізнатись ?
-
Добрий день. Спершу завітайте в service Canada для отримання sin , потім відкрийте рахунок в банку. Сьогодні дізнався що кредитна спілка українців за відкриття рахунку дають 250 дол і два роки безкоштовного обслуговування. То не є рекламою просто ділюся досвідом
-
Велике вам дякую🙏
-
You are expected to provide a COPY of your passport with your electronic application
Не до кінця розумію, що вони хочуть. Треба ще раз завантажити паспорт? Але в аплікації пише, що не потребують від мене додаткових документів.
-
Я буду намагатись знайти роботу, так тут пишуть мені дуже багато людей і пропонують клінінг. Медогляд потрібен для роботи?
-
Доброго дня.Підкажіть чи хтось оформляв візи наприклад в Польщі чи Чехії?А потім подавався на CUAET?Чи не було проблем ,що є вже віза річна країни ЄС?