Канадський Марк Chat
-
То, мабуть, після 9го класу університет то зарано, пошукайте коледжі для початку. Або довчитися у канадській школі.
-
Шановна групо вітання із Львова. Чекаємо на вклейку візи. Є добрі люди які зустріли б у Канаді
-
😮 не знаю де ви таке читали, але точно знаю що можна. Ми приїхали зі своїм.
-
Ми без перехідника напруги і все працює.
-
не всі блоки живлення ноутбуків працюють в мережі північної америки. на ньому написано - будьте уважні
-
шукайте щось таке на блоці живлення
-
Так, це достовірна інформація. Якщо ви хочете подаватися від Опортініті Стрім, то вам необхідно LMIA від роботодавця, коли його отримаєте, вам потрібно ваш ворк перміт замінити на закритий ворк перміт. Але це значить, що ви можете працювати тільки на цього роботодавця поки не отримаєте PR. Можливо якщо багато українців почнуть їм писати, то вони зроблять так щоб можна було по нашому ворк перміту подаватися на опортініті стрім. Вони писали що можливо зроблять це. Але не сказали що точно так планують зробити. Є другий варіант, там LMIA не потрібен, ворк перміт міняти на закритий не потрібно, але потрібно працювати тільки по ноку: 0, А або В інші не підходять. Вища освіта не обов'язкова, але потрібно буде здати тест англійської на дуже високий бал. Це програмі canada expirience class.
-
А які саме питання по цій формі? Там нічого важкого не має. Просто її потрібно скачати на комп'ютер і відкрити як pdf і тільки тоді заповнювати. Коли заповните, зберегти та натиснути "validate" та прикріпити її до вашої аплікації. Якщо відкриєте її в браузері та заповнете, то нічого не вийде.
-
Я міняла, але міняла тому що робила новий паспорт. Обмеження зняли. Але мені написали не невідкритий ворк перміт, а "any" job це те саме що відкритий.
-
Є можливість, але потрібно міняти на закритий ворк перміт. Почитайте вище.
-
Мій чоловік з іншим громадянством, без довідки з постійним проживанням в Україні отримав раніше за мене, а я чекала довго. Все буде добре, отримає. 😊
-
Дякую за підтримку)))
-
Звісно буде не легко, але все можливо. Ви можете піти вчити англійську тут безкоштовно. Є робота на якій не потрібен високий рівень англійської, якщо маєте ціль та йдете до неї не здаючись, то все вийде.
-
Марк скажи чи є сенс їхати до Канади, як на заробітки, чи у Європі впринципі можна те саме заробити? Да і взагалі хто що думає?
-
Ти живеш у Канаді?
-
А я б вам радив не радити незнайомим людям
-
Культура спілкування? Ні не чув😅
-
Мені теж здається,що для заробітків то дуже далеко і дуже дорого...🤔