Канадський Марк Chat
-
Дякую за відповідь! Сподіваюсь, що все буде якнайкраще ☺️
-
Вітаю. Хтось замовляв посилки з України через Укрпошту? Де в Едмонтоні забирати? Дякую
-
Живе життя,де
-
Мені відправляли з України цієї весни, але в Онтаріо тоді їхала посилка, ми тоді ще були там. Принесли прямо додому і підняли на другий поверх по сходах, незважаючи на те, що коробка важила 23 кг
-
Що за служба доставки?
-
Відправляли Укрпоштою, а тут по Канаді їхало двома доставками чомусь аж з Ванкувера - Канадапост і ще якась, не пам'ятаю назви. Але все гуд, коробка ціла прийшла
-
Так само до дому доставка була?
-
Так, все принесли додому.
Не знаю, від чого залежить. Наприклад, я замовляла одяг у одному місцевому інтернет магазині, то Канада пост принесли мені додому квитанцію, по якій я мала прийти у відділення та забрати свій пакунок. А от коробку з України притащили прямо під двері квартири. Я була неймовірно рада, бо все думала, що потрібно буде самим їхати забирати.
-
Відкрию секрет. Можна мати два паспорти. По закінченні першого паспорту буде діяти другий паспорт. Звичайно потрібно буде податися на пмж
-
Добрий день друзі. В яких групах можна дивитися оголошення по працi в Едмонтоні? Сайти ми знаємо як indeed…Цікавить саме групи для українців
-
Привіт всім. Я б хотіла поради, чи варто їхати в Галіфакс? Дякую