Канадський Марк Chat
-
Добрий день! Збираємося до Едмонтону. Чи є реальна можливість безкоштовно отримати житло відразу після приїзду на перших два тижні?
-
Або чи можливо можете підказати варіанти для оренди житла? Будемо дуже вдячні.
-
Всім привіт, хотів запитатись можливо хтось і підскаже хоч це і не по Канаді, якою поштою краще відправляти посилку з України в США, крім УкрПошти? дякую!
-
Нажаль в аеропорту немає червоного хреста і з житлом на14днів вони не допоможуть. Ми прилетіли п'ять днів тому.
-
Доброго дня. Є) просто відкрилась форма, та що потрібно (де запитують про паспорт, візу, місто куди збираєтесь летіти і там ще більше запитань, вже і не пам‘ятаю які) Через 1,5 тижня прийшов лист про підтвердження даних і ще просили дозвіл від батька на дитину. І тоді через 4 дні прислали квитки. Нажаль якихось секретиків не знаю🤷♀️
-
Привіт! Я також заповнила заявку , прийшов лист на підтвердження даних через 5 днів, і поки нічого, не знаю , мабуть нічого не получится!?
-
В сенсі звідки плануєте вилітати і куди (напр Варшава-Едмонтон)
-
Я не знавець, але думаю, що оскільки прийшов лист на підтвердження даних, то і прийдуть квитки, просто чекати треба.
-
Ще раз, дякую Марк за твої відео . Цікава було подивитись про Вінніпег. А ще цікавішою для мене є думка порівняти організацію охорони здоров’я в Манітобі і в Альберті. Дякую.