Канадський Марк Chat
-
Отвечу на твой вопрос.
Родители пенсионеры и брат инвалид
-
Та пишешь так, будто сейчас 2014
-
Я тебе не пытаюсь ничего доказать. Наверняка у тебя своя правда и я её уважаю. Однако зачем переходить на личности и в чём то меня обвинять, особенно совсем не зная мою историю? Этот вопрос не требует ответа
-
Я никого не прошу мне отвечать на русском. Я прекрасно понимаю украинский
-
И паляниця/укрзалізниця могу без акцента сказать
-
Кого не влаштовують правила групи можете сміло йти за кораблем. Ніякі приклади і доводи цього не змінять. Мені особисто всраці що вас там змушувало жити стільки років в обіймах з російським паспортом. Мали вже достатньо часу щоб визначитися.
-
Крым-это Украина. Или ты не согласен?
-
Я не згоден з тим що адміністративні межі були змінені. І юридично ти жив в росії більше 90 днів що за українським законодавством заборонено. І подвійне громадянство також заборонено. Тому я впевнений що ти просто кацапський провокатор
-
Зачем ты мне доказываешь, что юридически Крым -это Россия?
-
Я це к чому веду.
Я в цілому розмовляю як російською так і вільно українською.
І впевнений що ху..о напав на Україну не заради захисту російськомовних а лише заради своїх амбіцій.
Тепер стосовно правил цього чату.
Е власник чату який встановив окремі правила і всі повинні їх прийняти або створити свою группу і там встановлювати свої правила.
Але деякі особи приходять і починають качати права.
Так саме буде і в Канаді, замість асіміляції по правилах які встановлені в країні вони почнуть мітингувати і створювати хаос.
Тому хлопці не подобаються правила на вихід.
У мене все.
-
Кілька тижнів тому вже піднімалась тема з твоєю жабячою мовою. Тоді ти погодився і прийняв правила групи. Що тепер сталося? Коротка пам’ять ? Чи вже в Канаду попав можна зняти маску пригніченого українця?