Канадський Марк Chat
-
Дякую Марку за створення приємної атмосфери для спілкування і обміну інформацією.))) Мало таких чатів. Ми розглядаємо Канаду для переїзду з Польщі. Мені 33, чоловіку 34, доньці 6. Обоє маємо дипломи магістрів ( я вчитель української мови, чоловік інженер лісо-паркового господарства і плюс менеджер управління персоналом). В Україні я маю досвід роботи на посаді методиста в університеті, а чоловік інженер з реалізації деревини за кордон. 7 років живемо у Польщі. У Польщі чоловік має досвід роботи на великих будовах (тепло-еклектростанція), на менших, внутрішні ремонтні роботи( стіни, підлога, відкоси і т.д. крім електрики і плитки), на фірмі з ландшафтного дизайну (вміє користуватися всією технікою, читати рисунки+решта робіт). Я Польщі маю досвід і на виробництві м'ясних продуктів і при обслуговуванні клієнта, на кухні (робота на відкритих кухнях, де клієнт бачить процес приготування), маю досвід перекладацький (перекладала на укр.мову серіал для телебачення, документи і т.д.), маю досвід роботи вчителя польської мови для іноземців у державному ліцеї (правда, короткий). Додатково вчила українських діток, які вже народились у Польщі, української (як репетитор). Додатково здобула у Польщі кваліфікацію технік косметичних послуг, пройшла практику, але так і не працювала, хоча навички є. (Косметичний масаж, процедури по догляду за тілом).На даний момент працюю на кухні, як кухар, але періодично виконую функції шефа зміни (замовлення товару, розподіл робочих процесів і т.д.). Англійська у чоловіка краща, ніж моя, добрий словниковий запас і сприйняття прочитаного тексту. Моя друга мова - це німецька, тому англійську тільки почала активно вчити (добре сприймаю на слух, але інші всі рівні вчу швидко, бо маю здібності до вивчення мов). У обох польська на високому рівні. Всю інформацію по всіх можливих ресурсах вивчаю, групу і чат читаю давно. Можливо хтось з вас має подібний професійний досвід і підкаже куди краще скерувати свої сили? Чоловікові шукати роботу в будівництві чи за спеціальністю (наприклад, у фірмах з ландшафтного дизайну чи ще щось, пов'язане з лісом). Мені шукати на кухні, бо є досвід чи шукати десь, як допомога вчителя чи якісь наближені (мова у мене поки слабенька). Я вакансії переглянула, але із зарплатами поки не зовсім зрозуміло+специфіка роботи і т.д. Якщо хтось має якусь інформацію, то цікаво послухати. Дякую, хто дочитав)))) і будьмо знайомі
-
Для подачі аплікейшн в нас запитали дозвіл від батька (але ми одружні). Для перетину кордону з Україною ми робили в нотаріуса, ніде ніразу не запитали
-
Коли запитали він вже був?
-
Ні, але вони діють 30 днів щоб додати документ, то ми мали час зробити.
-
І ви надавали їх там?
-
Це запитувались при подачі на візу?
-
Оренда нового будинку. Танхауз два поверхи. Для однієї сім‘ї. ( трьох чотирьох людей) Ціна 1800 (плюс комунальні)….
-
Кому цікаво- скину номер власників.