Канадський Марк Chat
-
Від 17 до 61 року потрібна біометрія
-
Привіт. Цікавлюсь для родичів: прийшов запит на вклейку паспорта. В листі посилання на сайт уряду Канади: Where to submit passport. Виглядає так наче в Україні вклеюють зараз. Чи я помиляюсь?
-
Market place в фейбуці, kijiji.
-
Шкода що так далеко ((( а так би з радістю
-
Дуже дякую за відповідь бо це мене найбільш хвилювало чи я зможу це зробити без участі дитини не відриваючи від навчання
-
Доброго ранечка Україно!
-
Хотів би спитати у спільноти,куди найкраще мігрувати до Канади на початок,щоби найлегше резиденство і взагалі?)
-
Ех жаль, я 27 буду у місті 😔
-
Едмонтон?Калгарі?Вінніпег?
-
Там де легке резитентство немає роботи і ціни великі , або погода ужас Вибирайте по кількості роботи
-
docs.google.com/spreadsheets/d/1fe9DmV6IA-zctCXBS8sj9AqnWLEv3iZea22SkGoZzX8/htmlview Лови табличку, зможете порівняти
-
А ви би порадили,як на ваш розсуд,ви вже досвід маєте,буду вдячний почути вашу думку!
-
- Якщо є знайомі які зможуть допомогти перший час, летіть до них
- Уникайте Торонто, Оттава, туди всі чомусь летять, конкуренція ужас
- В цілому немає різниці яка провінція, залежить від професії і рівня мови. Ванкувер, Торонто для технологічних професій і ІТ. А всі інші провінції більш менш збалансовані, є і фізична робота і бюрова
-
Я в сфері будівництва останній час працював,трохи досвід маю,англійська зеро,знайомих нема)розглядаю наразі Калгарі,Едмонтон,Вінніпег
-
Калгарі більше під ІТ, зайдіть на indeed і просто порівняйте як виглядає ситуація з роботою там і там
-
Щиро вам дякую за увагу і допомогу!