Канадський Марк Chat
-
Добрий день! В Україні я працювала викладачем англійської мови в університеті. Хто знає, чи є можливість працювати за спеціальністю?
-
Якщо ви живете в тому місті де вклеюють візи то зручніше самому. В іншому випадку щоб не витрачати гроші можна відправити кур’єром
-
Марк ти просто красень!!! Всім привіт!!! Я Федір, Чернігів.
-
Доброго дня всім! А можно ж не вклеювати візу. Я наразі у Німеччині. І у мене питання. Нібито кажуть що можна вклеїти візу у самій Канаді. Можно?
-
Писати, блогери, новини, то так. Але головний, людський фактор, що навколо нема москалів, що ти в безпеці. Ті, кого не шукали москалі зі своїм говором, не зрозуміють тих, кого шукали, та не знайшли. А багатьох знайшли. Тому мінімум москальської аж поки це не стане забутою мовою мертвої русні. Як латина в середньовіччі. Без асоціацій. Ви не знаєте з ким спілкуєтесь. Чи може бути мова спілкування принципово важливішою від потенційної можливості, імовірності, зачепити свого?
-
Я взагалі не розумію тих російськомовних людей,які ще сперачаються в такий час,і говорять а какая разица)))не дай Бог це попустити в майбутньому!
-
Я за теперішню ситуацію!