Канадський Марк Chat
-
Ні, питає, і буде проблема для людини поїхати, а візовий центр не приймає . Я розумію , тому що не у всіх є зайві фінанси і час.
-
Особисто здавали паспорти чи поштою?
-
в когось було?!.. щоб скачати электронний сертіфікат візи тре заповнити UCI і номер заявки. але пише в образці, що починається на літери С, або PR. а в мене W 😳. пише, що номер заявки не дійсний.. допоможіть розібратись, будь ласка, хто дійшов до цього рівня
-
Ніколи не користуйтесь цим додатком! Мала з ними проблеми 2 місяця назад, гроші ніхто повертати не збирається. Ще й сьогодні зняли 55 євро з картки за преміум версію, яку я, звичайно, не просила.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо ще в травні здавали біометрію, і після ніяких новин. Куди звернутись можна?
-
Друзі, для тих хто збирається їхати. Короткі рекомендації як везти гроші, як міняти. Рекомендації з особистого досвіду.
- Не купуйте канадський доллар в европі. Тому що в Канаді вигідніше за USD і EURO купити CAD. Я користувався Prime FX в Калгарі.
- Якщо у Вас є на картках гроші (USD, EURO), за гривню мовчу бо не знаю, краще міняти в системі WISE. Нижче вкладу реферальне посилання.
wise.com/invite/ath/mykhailom381
Чому краще:
- вищий курс обміну від будь якої обмінки. Для прикладу В Іспанії з 1000 euro можна було отримати 1200 CAD, в Канаді отримуєш 1300CAD, в системі wise 1328 CAD.
- У вас не буде питання на кордоні, рекомендую брати готівкою до 10000 CAD. Звичайно якщо немає цілі відразу купити нерухомість, якщо потрібно використовувати велику суму то потрібно декларувати, проблем не буде.
- З рахунку WISE ви можете платити в Канаді без проблем і мати фізичну картку, також з WISE ви можете закинути кошти на канадський банк, звичайним трансфером.
- Якщо маєте сумнівні банки, відкрийте картку в N26, це німецький банк, який має IBAN у більшості країн Европи і на нього можна класти гроші та перечисляти.
Основне: Не купуйте CAD в европі! Не знімайте готівку з Ваших европейських карток якщо впевнені що банк не заблокує картку при виїзді з Европи. Ви можете замовити фізичну картку wise на адресу де ви проживаєте. Wise можна поповнити тільки з картки іншого банку, тобто Вам обов'язково мати діючу картку іншого банку з якого ви без комісії можете зробити звичайний банківський трансфер.
Сподіваюсь комусь буде корисно.
-
Medicentres Family Care Clinics (780) 438-2306 maps.app.goo.gl/usS5mRf6oGXMKumN8 Ми вчора тут проходили 125$ з особи