Канадський Марк Chat
-
Гроші за прогамтдлятнлв х клієнтів. Мій план 4 банки.
-
Scotiabank теж хороший
-
Здається будинок в районі Higland park, Calgary. Будинок ми орендували для себе через ейрбнб. Він орендований до кінця жовтня. Ми знайшли хост фемілі, тому перездаємо. Господарі будинку в курсі про це. Грошей наперед не потрібно.
-
не вистачаэ витрат щоб ы в скошыю зайти зараз. потым якось.
-
Доброго вечора, спробуйте подавати на федеральну допомогу!👍 Мені щойно вдалося подати після трьох тижнів спроби😉
-
Ні, вам потрібно самостійно дзвонити на гарячу лінію, зараз черга приблизно 3 тижні з моменту отримання паспорта до його обробки в системі.
-
Дякую, але для чого дзвонити? Щоб підтвердили отримання?
-
У Alberta Opportunity Stream нарешті додали Open work Permit po CUAET
-
Всем привет🖐 Кто-то может подсказать, где можно сдать анализы по прилёту в Виннипеге? Куда нужно обращаться по этому поводу?
-
насколько я наслышан, то сдавать можно прямо после прилёта, но мне не очень понятно, где это делать нужно.
-
Тут спілкування тільки українською
-
ок, підкажіть, будь ласка, Ви знаєте, де можна здати аналізи у Вінніпезі? Після перельоту в аеропорту це можна зробити чи ні?
-
У будь-якому разі я перевірю самостійно, але хотілось би із досвіду когось це питання наперед уточнити поки є така можливість.
-
Для того щоб зрозуміти, коли документы почали обробляти, теж щоб відслідковувати статус виконання на сайті треба ввести код який можуть повідомити в візовому центрі
-
скажіть а чи є список NOC які підпадають під PR в провінції ALberta?
-
www.alberta.ca/assets/documents/lbr-aaip-tech-pathway-nocs-codes-list.pdf
-
дуже дякую
-
Як я розумію , це залежить від програми по якій плануєте
-
Тобто це професії яві потрібні за провінційною програмою?
-
Тут мова йде тільки про , Alberta Opportunity Stream
Post 14961 of 64839