Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 198.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by

Зато допомогло переконатись, що треба їхати😀

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by

Ні, це поширена помилка. Банківська карта теж не потрібна. Йдіть купляти карту одразу. Беріть паспорт ворк перміт і скрін адреси з AirBnb. Я наслухався оцих порад тьоток з Фейсбуку і тиждень чекав банківську карту без зв'язку. Дурня повна)

1 Reply Last reply
    0
  • t913017397T Offline
    t913017397T Offline
    Viktoriia Tatarenko
    wrote on last edited by

Ну так)

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Meleny Wear
    wrote on last edited by

Не їхала я в Україні

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by

Трохи поділюсь наболівшим. Думаю вам також це близьке) За три дні до війни курс злотого був 4 до 1 долларів. Коли я їхав- міняв злотий по курсу 4.80 до 1. За пів року абсолютна інфляція злотого склала майже 20% тільки до бакса, який піддається інфляції також. За пів року. "В Канаді нечувана інфляція 2.5%" я вас прошу🙂 Євро впав з 1.20 до 1 бакса до 0.99 до бакса. Житло знімав по ейр бнб майже в ту саму суму, що в Канаді, при тому що середня зп в Польщі 1к баксів.

І це все за пів року. Я тому волаю в голос коли тьотки з фейсбуку стогнуть, як тут зле і "чо ви їдете в вас там всьо було" PS... Ще за величезні податки. В Польщі я б платив 40%+ Так ніби в Європі малі податки. А ще середній термін отримання документів країни + 10 років і черги на карти побиту, темпорарі резіденсі +- 2 роки, не всюди навіть з правом працювати. Тому та, розкажіть як зле в Канаді, мені дуже цікаво😉

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    😁
    wrote on last edited by

Нікого не слухайте, все у ваших руках перші враження від Канади троки дивні але після тижня перебування вже нормально)

1 Reply Last reply
    0
  • t1909299254T Offline
    t1909299254T Offline
    Leyla Benayssa
    wrote on last edited by

Нихто нікому не має оправдовуватися...нехай волають скільки влізе! Канада дала дозвіл всім українцям і немає обмежень...Комусь відказали у візі тому,що багато вже приїхало до Канади? Або що? Хто там про що волає? Переїхати в іншу країну і все починати з нуля це не так просто...не у всіх хвате сміливості!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by

Та мені тут все ок. Найкрутіше, що ставляться до імінрантів добре (крім наших співвітчизників імігрантів і москальні звісно). В Канаді з 2000 року населення зросло на 8 млн за рахунок імігрантів, тут більшість пройшла те, що ми проходимо зараз і тому вони розуміють наш біль. В Європі в більшості імігрантів не люблять. В основному це ставлення типу "понаїхали сюди". Я подібне відношення, як в Канаді, зустрічав тільки в Португаліі.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by

100% Просто імігранти, які заїхали раніше, схильні шукати тут мінуси. Ну або мені такі зустрічались. Навіть в треді, що скидала пані вище, є оцей наротив. Все пізнається в порівнянні, а якщо останні 100 років сидіти в Канаді - порівняти нема з чим.

1 Reply Last reply
    0
  • t1909299254T Offline
    t1909299254T Offline
    Leyla Benayssa
    wrote on last edited by

Мінуси є всюди...але треба реально оцінювати свої можливості...

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by

Повністю погоджуюсь. З місця в кар'єр кидатись не треба. Але якщо починати з нуля однаково тяжко що в умовній Угорщині і в Канаді (пахати і вчити мову треба шо там шо там) - то краще одразу вибирати краще.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by

А в принципі. Якщо навіть наші їдуть з заробітків з Польщі чи Італії - як я писав вище, в Канади є все одно план на імміграцію. Вони з 2000 підняли населення на 8 млн. Вони так чи інакше наберуть цих імігрантів, однаково чи наших, чи індусів, чи афганців. Хай краще це будуть наші працьовиті люди з Польщі, які там заробляли, і тут зможуть, ніж хтось інший. В Канаді 1млн вакансій на ринку праці і найменша безробітність за історію країни. Всі влізуть. Треба радіти за своїх людей. І не треба бути жадними. Якщо ці бонуси не впадуть нам - вони впадуть афганцям :) їм не шкода?)

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by

Тому коли там пані пишуть вище, що її знайомі напахали в Італії за 7 років на хату, а тут їдуть сидіти на її шиї - то це смішно. Очевидно що люди вміють працювати і їдуть сюди працювати і шукати краще життя. Дай Боже їм успіхів. Побільше б наших класних спеців в класну країну.

1 Reply Last reply
    0
  • t5157515046T Offline
    t5157515046T Offline
    TYILMAN TЕTIANA
    wrote on last edited by

Ми летимо 05.10, нам не потрібно ж заповнювати арівелкан? Ми не вакциновані і тест ПЛР теж не треба?

1 Reply Last reply
    0
  • t671560608T Offline
    t671560608T Offline
    vladinek
    wrote on last edited by

100% я наприклад тоже маю хату в іт.в іпотеку але маю))) якось то я того добився і не сидів ніякого на шиї і непросив

1 Reply Last reply
    0
  • t354747450T Offline
    t354747450T Offline
    Anastasia Makieva
    wrote on last edited by

Добрий день, можливо хтось вже пройшов схожу ситуацію. Зробила запит на візу по Cuaet і зараз маю відправити свій паспорт щоб вліпили візу яка має бути на 3 роки. В письмі кажуть що паспорт має закінчуватись після закінчення візи. Але що робити коли паспорт закінчується через 2 роки і за відведений місяць який дає Канада щоб відправити паспорт ніяк не можу встигнути зробити новий паспорт. Що робити в такій ситуації? Дякую.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by

Перевірте добре, Чи терміни не відмінили. Наскільки я пам'ятаю, можу помилятись, всі терміни давності зараз зняті для українців.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by

Спробуйте скористатись пошуком по чату. Мені здається, я бачив подібні запитання. Здається ви зможете отримати новий паспорт і подати нову заявку. Це звісно зайде час. Або ви можете спробувати вкластися в 2 роки тут. Я б все ж вибрав 1 варіант

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by

Візу дадуть на 2роки, ворк перміт теж на 2 роки. Як варіант по приїзду в Канаду подаєтесь в українське посольство за новим паспортом(але черга на прийом громадян зараз біля 6 міс.) Потім з новим паспортом подаєтесь на візу Куает (тільки вже з території Канади) отримуєте її до кінця дії нового паспорта і з новим паспортом подаєтесь на новий ворк перміт(на 3 роки) але можливо до того часу уже зможете податись на ПР.

1 Reply Last reply
    0
  • t354747450T Offline
    t354747450T Offline
    Anastasia Makieva
    wrote on last edited by

Дякую за відповідь! ☺️

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.