Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Я так і роблю бро, даю гроші навіть бомжам яких ніколи не бачив якщо він попросив у мене
З чого ти взяв що воно тут є? Тут як мінімум 35% зацікавлені лише в своїх особистих інтересах
Я так і робив
Гаразд вибач шановний член цієї спільноти
Гроші потрібні усім, нажаль такий цей світ, а якщо тобі ні то віддай їх краще мені я найду їм місце
Зрозуміло то от який ти борець за братерство
До чого все це, не засмічуй краще чат людям
Ти хоть думаєш що пишеш, відбиті люди не допомагають іншим.
Ти тут розписуєш як то класно, а от ти що ти особисто зробив окрім цих закликів?
Незнаю як ти та я тут нашим постійно по можливості допомагав з роботою і грошима, тому не потрібно балачок треба на ділі показувати
Хлопці перейдіть в особисті повідомлення, ваша балаканина тут нікому не потрібна. Дякую.
Я про це вже і написав вище.
Якщо так то не потрібно було писати всі ті дурниці що ти написав про божів і за мене начебто бідніший за них. І що я ні кому не потрібен та й ще з грошима.
Я скажу тобі так тут кожен шукає відповіді на свої питання що і видно з цього чату в основному так і є
Написав лише факти в розумного грався ти.
Тебе ніхто і не просить
Коротше якщо є якісь притензії то пиши в особистому чаті а не тут, тут люди не для цього
Я ж написав тобі, не засмічуй чат. Якщо є притензії пиши особисто. По-перше в мене зарпла більша ніж у канадського бомжа, і я не працюю за станком.
Пропоную цього кандидата забанити щоб чат не засмічував людям
Маркіян будь ласка забань цього спамера