Канадський Марк Chat
-
Все гаразд, порада хороша )
То такий топік шо треба їхати і дивитись, бо дивлюсь оголошення і воно якось не дуже все : або вбита за багато грошей, або візуально ок але якось підозріло дешево.
Доречі, на одному з сайтів зустрічав оголошення-лоти з фото, описом авто і початковою ціною) Цікаво як таке працює )
-
Мабуть аукціон. Ніколи так не купував, є хлопці які брали так машини, але тре дивитися який демедж. Якщо хіба градом побита або щось мінімальне то ще можна, інакше то гемор. Машин дешевшого сегменту дуже мало, вже десь рік. А зараз буде ще менше. Машину тре дивитися на місці. У великих містах, як Торонто, вже і одометри скручують. В індусів я б не брав машину.
-
ЛЮБИТЕЛІ ФУТБОЛУ ХТО ВЖЕ В ЕДМОНТОНІ ЗАВТРА ОСТ ГРА СЕЗОНУ У КАН. ПРЕМЄР ЛІЗІ 13:00 CLARKE STADIUM ПРИХОДЬТЕ ПІДТРИМАТИ FC EDMONTON
-
Зустріч з місцевим рієлтором. Особливості зйому житла в Альберті
-
Підтримую. Цікавить які документи потрібні, чи достатньо просто мати гроші за оренду та все? За скільки місяців треба заплатити одразу, депозит, чи легко знайти житло з тваринами. Чи можна зняти спочатку на 6 місяців, бо я дивлюся в основному від 1 року.
-
CIBS 1000$ кредитка, а на чекінг аккаунт 2роки звільнення від абонплати
-
Пошук роботи. Особливості написання резюме, майданчики пошуку роботи, ярмарки вакансій тощо
-
Вітаю! Попередньо планую їхати у Едмонтон, але знайшла цікаву вакансію у Йелоунайв ( YellowKnife), Північно-Західні території.
Цікаво би побачити Ваше відео про Північно-Західні території, чи там можливо жити взагалі. І різні юридичні моменти, бо я так зрозуміла, що там є відмінності, до прикладу, у медичному страхуванні. Дякую 🥰
-
Ні, на Індід. Урядова вакансія. Не думаю що скам. Я думаю знайти можна, головне шукати. Але насправді вакансій в цій сфері ще й для джунів не багато. Звісно, в ідеалі був би ремоут, але я так собі думала переглянути всі доступні опції, думаю можна трохи комфортом пожертвувати. Хіба там зовсім жесть.
Дивилася відео англомовні, бо українських по суті нема. То вони ще згадували, я так зрозуміла, що там трохи є злочинність. Оце скоріше для мене більш мінус фактор, ніж погодні умови. Але то напевне не єдині проблеми територій
-
Так а ви не зізнавайтесь що після курсів, можна сміливо намалювати собі якийсь досвід ) Умовна аутсорс-контора так би вас і "продала" замовнику якщо б взяла на роботу, то чому ви не можете себе продати аналогічно ?)
Без досвіду боюсь що ваш відгук можуть навіть не розглянути.
Ну і міграційний фактор враховуйте, чи дасть вам щось наявність досвіду роботи там.
-
Можна питання? Що брати з собою крім ліків та теплого одягу для переїзду. А також які документи нотаріально посідчувати? Дякую велике
-
Було б цікаво почути про спорт в Едмонтоні, та взагалі в Канаді. Ще не до кінця зрозумів, як працюють рекреаційні центри\басейни міські, чи є приватні, ціни, різниця між ними, як купуються абонементи, де знайти місця, щоб пограти з людьми в улюблений вид спорту.