Канадський Марк Chat
-
Надіємось що в разі проблем вдасться переконати випустити нас до Канади. Бо зрештою при навіть депортації людина має покинути зону Шенген. А це не означає що вона має вертатись саме в Україну. Та і хто буде зараз відправляти людей в Україну де війна. Ну і плюс це в нашій ситуації моя дружина таке має - моя карта побиту дійсна і в нас пятимісячна дитина. Так що великі шанси що вдасться надавити на жалість)
-
Якась нісенітниця. Нікого з громадян України не мають права депортувати, ві летите до Канади і маєте візу. Транзитна віза потрібна лише у Великобританії і то за умов якщо ви будете перебувати в аєропорту більше доби. Так що летіть спокійно, ніхто зараз нікого не депортує ні в якому випадку.
-
Марк та друзі доброго дня!) Може хто підскаже чи є шан влаштуватися в канадську айті компани в Калгарі, Вініпегі... (розумію шо це різні провінції) без гарного знання англ. мови? Є трохи досвіду в напрямку бекенд веб розробки, готовий почати з мінімалки, але якби в англо-укр-рос-мовній комапнії щоб мати змогу заробляти та одночасно спілкуватися. Буду вдячний за поради. Всім мира та добра!
-
Всім доброго дня. Можливо хто знає - я збираюся летіти до Вінніпегу з невеличкою собакою, там я знаю, що на пару тижнів дають безкоштовне житло поки я не арендую квартиру. Так от питання чи в те житло реально пустять з собакою ? Дякую
-
Як вам в Ред Дірі?
-
Підкажіть будь ласка, в основному здають квартири пусті? Як і де ви купляєте мебель і інше, щоб бюджетно оформити своє житло.
-
Не потрібно, на внутрішніх рейсах по ЄС ніхто на виході не контролює нічого, просто йдете і шукаєте свій багаж, виключенням може бути лише Хорватія, оскільки в них присутній паспортний контроль
-
Ми виходили в Парижі, ніхто не контролює цього
-
Не переживайте, тим паче що ви не збираєтесь виходити, все буде добре 100%
-
Доброго вечора усім . В цій групі часом не має водіїв далекобійників ?
-
Всім привіт , хто в Калгарі і хто би хотів погуляти ?
-
Всім привіт! Велика подяка Марку. Після 24 років в Італії дивлячись відео Марка вирішив спробувати другу половину мого життя в Канаді в Альберті. Вже відкрита віза, так що до зустрічі в кінці листопада.