Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 195.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5132910316T Offline
    t5132910316T Offline
    Sasha
    wrote on last edited by

Дуже дякую!!!

1 Reply Last reply
    0
  • t456464692T Offline
    t456464692T Offline
    Oleksandr Novikov
    wrote on last edited by

Добрий день усім, порадьте будь-ласка. У мого приятеля дія біометричного паспорту закінчиться через рік, паспорт вже на вклейці. Як я розумію в Канаді він може зробити новий паспорт і на його основі нову візу і Ворк Перміт. Але він стверджував що можно якусь там печатку поставити що паспорт ще дійсний 2-3 роки, бо в Канаді велика черга на отримання нового паспорту. Чи є сенс ставити якісь там печатки, дякую?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Світлана
    wrote on last edited by

Ось хтось скидав, зберегла для себе, бо теж довго чекаю, вже 4 місяці Дійсно діє, якщо багато писати і дзвонити. Писати в кризову форму сюди : secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis

Дзвонити сюди:

+1-613-321-4243 (6:30-19:00 Toronto time) субота та неділя вихідні. Інколи треба чекати на лінії деякий час ( 5-10 хвилин )

1 Reply Last reply
    0
  • t5147293939T Offline
    t5147293939T Offline
    Kosmos
    wrote on last edited by

Тільки Українською!!!

1 Reply Last reply
    0
  • t5147293939T Offline
    t5147293939T Offline
    Kosmos
    wrote on last edited by

Не тільки!

1 Reply Last reply
    0
  • t5147293939T Offline
    t5147293939T Offline
    Kosmos
    wrote on last edited by

Маю Telus fiber. Дуже швидко, але радити не можу бо 101$ на місяць виходить. І щоб відмовитись 360$ треба заплатити

1 Reply Last reply
    0
  • t5147293939T Offline
    t5147293939T Offline
    Kosmos
    wrote on last edited by

Це в якому банку? В TD обмінюю і євро без питань. А ще є обмінники

1 Reply Last reply
    0
  • t5147293939T Offline
    t5147293939T Offline
    Kosmos
    wrote on last edited by

Доброї ночі. Можу допомогти з роботою, якщо є канадські права хоча б клас 5

1 Reply Last reply
    0
  • t5147293939T Offline
    t5147293939T Offline
    Kosmos
    wrote on last edited by

Цікаво! Мені потрапив цей лінк, тут 415 кад🧐

www.dmc.ca/ircc-immigration-medicals/

1 Reply Last reply
    0
  • t703377320T Offline
    t703377320T Offline
    SerB
    wrote on last edited by

Ви в кожному чаті думки запитуєте?) Відправляйте паспорт з поясненням, чому ви не встигли.

1 Reply Last reply
    0
  • t954864809T Offline
    t954864809T Offline
    Piotr Jurystowski
    wrote on last edited by

Всім привіт скажіть будь ласка, щодо перекладів документів, як бути? Перекладати та завіряти? Може хтось має в цьому досвід в Чехії, хочу спитати чи перекладати дитячі свідоцтва, якщо є паспорти.

1 Reply Last reply
    0
  • t554376659T Offline
    t554376659T Offline
    ᴠᴀᴅɪᴍ 🍉
    wrote on last edited by

Друзі всім привіт! Мама відправила паспорт на вклейку, дитину вписала в свій паспорт, з батьком розлучені з 2012 року, було багато реквест летерів, на рахунок батька, в результаті отримали виписку з виконавчої служби що чоловік знаходиться в державному розшуку не сплачував аліменти і з 2012 року не приймав участі в вихованні дитини, і має суди по боргам, займався шахрайством, в результаті мамі і дитині одобрили візи, відправили паспорт на вклейку. Таке питання, в аеропорту які документи треба роздрукувати для того щоб пропустили на літак маму з сином, той же лист з виконавчої служби, якій відсилали в реквест леттер, чи свідотцтво про розлучення, чи всі бажано роздрукувати і показати в аеропорті? Дякую за відповіді!

1 Reply Last reply
    0
  • t911716560T Offline
    t911716560T Offline
    Володимир Павчак
    wrote on last edited by

Доброго дня друзі! В мене така ситуація, паспорт подав на візу сам в Бухаресті, 2.10.22, нічого не дали і не відправили на почту ніякого коду. Сьогодні в кабінеті повідомлення що заявка схвалено, це значить що можна їхати за паспортом? Дякую

1 Reply Last reply
    0
  • t902996283T Offline
    t902996283T Offline
    Nikolay Syrov
    wrote on last edited by

всім привіт. отримав трекер номер (надправив паспорт три тижні тому) але відстежити неможливо. таке питання скільки чекали на паспорти і чи є сенс дзвонити їм?

1 Reply Last reply
    0
  • t1889914919T Offline
    t1889914919T Offline
    Евеліна
    wrote on last edited by

Всім привіт, ми сім’я 2дорослих і донька 12років, без домашніх улюбленців, шукаємо 2кімнатне житло з 1грудня в північному районі Ред Діру. Будемо вдячні за будь-яку допомогу і інформацію.

1 Reply Last reply
    0
  • t715301720T Offline
    t715301720T Offline
    Іринка
    wrote on last edited by

О май гад! 😱Зараз скажуть, що це політика і видалять фото)

1 Reply Last reply
    0
  • t5085137612T Offline
    t5085137612T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by

Не думаю що це політика, це попередження, корисна інформація на мою думку. Це те саме коли є (позитивні або негативні) відгуки про чиїсь послуги.

1 Reply Last reply
    0
  • t353530342T Offline
    t353530342T Offline
    Vadym S.
    wrote on last edited by

[Forwarded from Українська Канада (Dmytro)] Мобільний зв'язок в Канаді за 12$ на місяць. Думаю буде актуально для новоприбулих. Хоча моя родина вже дуже багато років користується цим зв'язком і якось не переходимо на "звичайні" плани. Зразу дисклаймер. По прильоту купіть собі якийсь передплачений сервіс на місяць, тому що телефон потрібен вже і зараз, а те що я пропоную займає трохи часу. Отож, коли у Вас з'явиться більш менш постійна адреса проживання заходите на www.fido.ca/profile/signin і створюєте акаунт. Далі йдете в Shop > Plans і вибираєте будь-який план де є дзвінки. Найдешевший коштує 32 долари, він нам більш ніж підійде (ціна може відрізнятись в залежності від провінції). Купуєте його. Після того як створите замовлення, через 1-3 дні кур'єр принесе Вам сімкартку на адресу, яку Ви вказали. Активуєте її. Далі заходите в свій кабінет на сайті і докуповуєте ще один план. Вкладка Shop > LTE Hotspots. Вибираєте Data-only Plan на 2Гб і замовляєте його. Процедура та сама - чекаєте 1-3 дні, прийшла сімка, активуєте. Коли дата план активовано, дзвоните в підтримку і просите відмінити (cancel) перший план. На всі вмовляння залишитись, кажете що "не сподобалось" і таки кенселите лінію. З відміною плану не тягніть, у Вас два тижні від моменту активації щоб відмовитись від послуги без пояснення причин. Відмовити Вам не можуть. За користування лінією з Вас знімуть кілька доларів пропорційно до кількості днів коли вона була в користуванні. Чому не можна відразу купити дата план? Тому що він тільки для існуючих клієнтів, у Вас вже маєте бути хоч якийсь план в Fido. Після всіх цих маніпуляцій, у Вас буде дата план за 10 доларів з 2Гб. Це мало, щоб дивитись відео, але більш ніж достатньо для дзвінків, соцмереж і навігації. Доречі, план не контрактний, від нього можна відмовитись будь-якої миті. Тарифний план має захист від перебору даних. Коли 2Гб буде використано, Інтернет відключиться. В інших провайдерів він і далі буде, але по тарифу скажем 50$ за 1Гб. Далі. В своєму телефоні йдете в Play Store (Android) чи App Store (Apple) і завантажуєте застосунок Fongo. Реєструєтесь в ньому прямо з телефону і у Вас з'явиться канадський номер телефону. Fongo це VoiP провайдер, який передає голос через інтернет. Для роботи йому потрібен Інтернет. На роботі чи вдома, це буде WiFi, а коли Ви будете десь між цими місцями, згодиться дата план, який Ви відкрили напередодні. Дзвінки в Fongo безкоштовні по Канаді. Зате платні СМСки. Пакет на відправку СМС по Канаді на пів року коштує 12 доларів. Я собі такий раз в пів року купую в розділі Addons в самому застосунку. Тобто 2 долари в місяць я плачу Fongo і 10 доларів Fido. Також в Fongo я купив World Credits. Це на випадок якщо треба дзвонити в США, Україну чи на платні номери по Канаді (це велика рідкість на такий номер натрапити). 10 доларів мені вистачило на 5 років, я не дуже говірка людина. Дружина ніколи тих кредитів не мала і тим не переймається 🙂 Телефонний зв'язок буде будь-де де є Інтернет. Я 99.99% свого часу проводжу в межах Вінніпегу, і жодних проблем із "подзвонити" не маю. Часом їжджу на південь Манітоби - зв'язок по дорозі і в містечках є. Минулого року проїхали 9 тис км по Канаді (Альберта, Онтаріо), зв'язок був всюди, де було покриття. В Канаді під мобільний Інтернет виділені низькі частоти, тому Інтернет є всюди де є мережа. Немає такого приколу як В Україні, коли ти в машині, то інтернет вже тягне так собі, а якщо зайшов в приміщення, то його вже немає в той же час звичайний голосовий зв'язок працює. Тепер. 2Гб то як би мало, а 10 доларів це дорого. Fido щороку під Різдво має акцію, коли роздає безкоштовні планшети в купі з дата планами на 3Гб або 4Гб. Чесно кажучи в мене зв'язок зараз майже безкоштовний. Я купив в грудні три планшети за 0$ з тарифом 4Гб за 5$ на місяць. Контракт на 24 місяці. Вартість контракту 134,4$ за два роки (120$+tax). Планшети я продав по 100$ на маркетплейсі. Отож кожен план обійшовся мені в 34.4$ за 2 роки. Свої попередні плани, які коштували 10$ на місяць я відмінив.

1 Reply Last reply
    0
  • t353530342T Offline
    t353530342T Offline
    Vadym S.
    wrote on last edited by

Для великих родин. Fido дозволяє одній людині мати 4 плани на своєму акаунті. Нас родина з [Forwarded from Українська Канада (Dmytro)] чотирьох людей і всі плани зареєстровані на мене. Якщо треба більше, то потрібно будь-кому повнолітньому в сім'ї відкривати ще один акаунт в Fido і далі по схемі.
    З недоліків такого варіанту я бачу лише один - мала кількість дати в плані. 2Гб наразі це не багато хоча я перебрав 2Гб лише один раз минулого року, під час подорожей. Як варіант обходу, можна мати два плани на одного користувача. Два акційні 34доларові плани дають в сумі 8Гб + телефон на дві сімки для зручності переключення. Кому треба більше (а це наприклад дальйобійники) тут тільки брати звичайні і дорогі плани з великою кількості дати. PS. Самий перший Fido план можна оформити відразу в кіосках і тоді не треба буде чекати 1-3 дні на кур'єра з сімкою. Мінус тут в тому, що в такому випадку з Вас знімуть 50$ за допомогу з активацією плану і Ви потім будете дуже довго сваритись з підтримкою, щоб ті 50 доларів повернули. PS2. Якщо що, номер телефону який Ви отримаєте в Фонго, можна портувати до інших провайдерів, якщо з якихось причин Ви вирішите відмовитись від їхніх послуг, а до номеру будуть прив'язані численні сервіси, як то банків чи інші онлайн сервіси. Автор Yuriy Vityk www.facebook.com/profile.php?id=100008581960153

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MR Black
    wrote on last edited by

Дякую за корисну інфу!

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.