Канадський Марк Chat
-
У нас з дружиною була думка, що треба їхати в Канаду не тільки тікаючи від кацапів, а і від «своих» які дуже схожі на перших
-
Я зараз у Харкові і хвилин десять тому пролунало два вибухи...це хіба не аргумент не спілкуватися російською? І це зараз у нас спокійно...
-
Ви ідіоту не поясните що він ідіот , і чим більше логічних і правильних аргументів ви йому наведете тим більше він просто посміється з цього - Все . Тому тут тільки один аргумен , ВСІ русо турісто і ті хто їх підтримує ідуть в БАН!
І це всі аргументи -
Розсмішили. От цікаво, Якщо людини, яка прожила все життя на Україні і не була здатна вивчити українську мову , можливо щелепи були не правильно розташовані, я розумію. Однак, бажає їхати в Канаду і вивчити англійську чи французьку, це реально? Вони навіть не лежали поруч з нашою мовою. Канада не надає нам біженство, вона допомагає нам працевлаштуватися, жити в мирі і тим самим піднімати їхню економіку. Подумайте.
-
Ігноруйте його, людині немає чим зайнятися. Маю надію що його розвернуть назад у аеропорту
-
Тю на тебе і на твої дурні повідомлення🤦♀
-
Та просто ігноруйте його, ви ніколи не зможете доказати тупому що він тупий
-
Я пропоную всі ваші відносини вирішувати в ПП. Не засмічуйте чат будьласка.
-
Якщо ти енергетичний маніяк, цей чат просто рай 😅 модераторів немає, бота модератора теж . Сиди собі і кайфуй 😂
-
Чати і фб групи це безтолкова фігня, замість потрібної інформації більше путають
-
Ну це вже самому можна повзнавати) а так реально 95% зі всього це срач і непотрібна інфа
-
Дякуємо 🤝