Канадський Марк Chat
-
Як казав В. Зеленський:" Госпаді, та іди вже.."
-
Українська супер!
-
Я не бью себе в груди. По друге пройди мій шлях і потім говори. По третє я 5 років був на сході і маю паранення. Не тобі мене судити
-
Я точно не знаю, але б на вашому місці зробила б окремо. Хоча не думаю що неповнолітній хлопець може подаватись сам за себе… 🤔
-
Я заповнювала на себе, сина та чоловіка. Ну з сином зрозуміло, а за чоловіка вказувала, що я заповнюю за нього. Там можна. І своє мило писала та тел
-
Поділіться будь-ласка досвідом. Який термін чекати вклейку візи в Кракові?
-
Роди покриває страхування провінції. Легалізація залежить від професії за якою плануєте працювати у Канаді.
-
Доброго дня! 26 квітня 2022року я пройшла процедуру фіксації біометричних даних в Канадському центрі збору біометричних даних у Варшаві, але в Application status не зазначено дату прийняття біометричних даних і немає листа про здачу цих даних, хоча у членів моєї сім'ї ця інформація є. Прошу, поясніть, в чому справа. І що мені робити?
Дякую.
-
Для отримання візи неповнолітнім потрібно мати письмовий дозвіл на виїзд від батьків та людину у Канаді, яка зможе надати Вам фінансову допомогу (це треба буде підтвердити). Дозвіл від батьків нотаріально завірений не потрібно. Достатньо написати на звичайному аркуші та прикріпити копії паспортів. Цю процедуру ми ще самі не проходили. Консультувались у людей які вже це все зробили. Лишу скрін на пост хлопця, який робив візу у 17 років.
-
Дякую, а куди писати? Може знаєте посилання?
-
Дякую ❤️